Quooker Classic haner

Quooker Fusion-hanerne og Quooker Single Taps fås også i Classic-udgaver, som stilmæssigt passer perfekt i ethvert landkøkken. Funktionsmæssigt er Classic-hanerne magen til de andre Fusion og Single tap haner. En Classic-hane kan således også give vand fra CUBE køleenheden.

Classic Fusion Square

Quooker Classic Fusion Square er en firkantet alt-i-en vandhane i klassisk stil, der passer ind i ethvert landkøkken. Hanen er børnesikret og tryg at anvende. Classic Fusion fås i krom, rustfrit stål og bruneret messing.

Classic Fusion Round

Quooker Classic Fusion Round er en rund alt-i-en vandhane i klassisk stil, der passer ind i ethvert landkøkken. Hanen er børnesikret og tryg at anvende. Classic Fusion fås i krom, rustfrit stål og bruneret messing.

Classic Nordic Square single tap

En separat firkantet kogende vandhane i klassisk stil, der passer ind i ethvert landkøkken. Hanen er børnesikret og tryg at anvende. Den kan reguleres op og ned i højden og fås i krom og rustfrit stål.

Classic Nordic Round single tap

En separat rund kogende vandhane i klassisk stil, der passer ind i ethvert landkøkken. Hanen er børnesikret og tryg at anvende. Den kan reguleres op og ned i højden og fås i krom og rustfrit stål.