Information i forhold til coronavirus

Hos Quooker Skandinavien A/S gør vi hvad vi kan, for at følge myndighedernes anbefalinger ift. corona virus (covid-19) og for at begrænse smittefaren. Det betyder bl.a. at flest muligt af vores medarbejdere arbejder hjemmefra. Vi kan stadig både afsende og yde service på Quooker-produkter. Men der er visse ændringer, som kan have betydning for dig.

Klik på overskrifterne herunder for at få uddybning:

Vi sidder klar på telefonen

Selvom alle i vores service-, økonomi- marketing- og administrative afdeling så vidt muligt arbejder hjemmefra, kan du stadig komme i kontakt med alle afdelinger. Ring på vores sædvanlige telefonnummer 70 25 20 40 inden for vores normale åbningstider.

Vores service-teknikere kører stadig

De teknikere, der kører rundt og servicerer Quooker-produkter, kører stadig. De er instrueret i at følge bestemte procedurer for at mindske smitterisiko, herunder at tage handsker på og at bede om at være alene i lokalet, når de foretager service.

Vores lager afsender varer normalt

Vores lager afsender varer med post og fragtmand som normalt. Det er IKKE muligt selv at afhente på vores lager.

Du kan IKKE afhente på vores lager

Det er IKKE muligt selv at afhente på vores lager. Vores lager afsender varer med post og fragtmand som normalt.

Du kan stadig afhente reservedele og SWOP

Vi holder stadig åbent ved vores servicedisk, hvor du kan købe reservedele og "swoppe" din beholder. Se åbningstider. Vi beder dig hjælpe med at holde smitterisikoen nede ved først at gå ind når det er din tur til at blive ekspederet. Vi beder dig desuden benytte den opstillede håndsprit.

Du kan IKKE besøge vores showroom

Vores showroom er lukket for besøgende. Vi henviser til vores forhandlere. Orienter dig hos den enkelte forhandler om de har åbent som normalt.

Vores forhandlerkonsulenter bliver hjemme

De konsulenter, som normalt besøger vores forhandlere, kommer ikke på besøg pt. De kan som altid træffes telefonisk og pr. email.

Ovenstående er senest opdateret 13. marts 2020. Der tages forbehold for ændringer.