Daglig betjening

Hvordan betjener man en Quooker-hane og får de op til fem slags vand til at komme ud? Du får svaret her.

Kogende vand

Alle Quooker-haner er sikrede med en dobbelt-tryk-drej betjeningsknap. Takket være denne betjeningsmåde giver en Quooker-hane aldrig kogende vand ved at man får tændt ved en fejl. Du skal først trykke to gange på betjeningsknappen og hurtigt derefter dreje på knappen. Først herefter strømmer der kogende vand ud af hanen.

For nemt at tappe en 2. kop te kan du efter brugen af kogendevands-funktionen inden 3 sekunder betjene kogendevands-funktionen igen ved kun at trykke på betjeningsknappen én gang og derefter dreje.

Ældre modeller af Quooker-haner kræver kun ét tryk før man drejer, men sikkerheden er for år tilbage blevet forbedret med kravet om endnu et tryk for at aktivere det kogende vand.

Afkølet vand med og uden brus (kræver en CUBE køleenhed)

For at tænde for det afkølede vand med brus, skal du trykke én gang ned på betjeningsknappen og hurtigt derefter dreje på knappen. Så strømmer der afkølet filtreret vand med brus ud af hanen.

For at tænde for det afkølede filtrerede vand uden brus, skal du trykke ned på betjeningsknappen og holde den nede i to sekunder indtil lysringen lyser blåt, hvorefter du drejer på knappen. Så kommer vandet.

Almindeligt koldt og varmt vand

Det kolde og varme vand betjenes som du er vant til på alle andre blandingsbatterier. Det sker på et selvstændigt greb i forhold til knappen til betjening af de andre vandtyper.