Daglig betjening

Hvordan betjener man en Quooker-hane og får de op til fem slags vand til at komme ud? Du får svaret her.

Kogende vand

Alle Quooker-haner er sikrede med en dobbelt-tryk-drej betjeningsgreb. Takket være denne børnesikrede betjeningsmåde får du aldrig tændt det kogende vand fra en Quooker-hane ved at en fejl. Du skal først trykke to gange på betjeningsgrebet og hurtigt derefter dreje grebet mod uret. Så kommer der kogende vand ud af hanen.

Du slukker for vandet ved at dreje betjeningsgrebet tilbage. Du kan tappe kogende vand igen uden at skulle dobbelt-trykke, hvis du inden for 3 sekunder trykker ned og drejer igen.

Ældre modeller af Quooker-haner kræver kun ét tryk før man drejer, men sikkerheden er for år tilbage blevet forbedret med kravet om endnu et tryk for at aktivere det kogende vand.

Afkølet vand med og uden brus (kræver en CUBE køleenhed)

For at tænde for det afkølede vand med brus, skal du trykke ned på betjeningsgrebet (ikke dobbelt-trykke) og hurtigt derefter dreje på grebet. Så strømmer der afkølet vand med brus ud af hanen.

For at tænde for det afkølede vand uden brus, skal du trykke ned på betjeningsgrebet og holde det nede i to sekunder indtil lysringen lyser blåt. Herefter drejer du på grebet, og så kommer vandet.

Se hvordan du betjener en Quooker med CUBE

Almindeligt koldt og varmt vand

Det kolde og varme vand betjenes som du er vant til på alle andre blandingsbatterier. Det sker på et selvstændigt greb i forhold til grebet til betjening af de andre vandtyper.

Vil du vide mere om teknikken bag hanen?