Grød, sutter og flasker klar på 10 sekunder

Skold sutter og sutteflasker uden at vente på elkedlen, forbered flaskerne med modermælkserstatning, vælling og babymad langt hurtigere og nemmere. Og lav nemt kaffe, når det har været en lang nat. Masser af kaffe!


Se Annette Heick fortælle, hvordan Quooker er den mest uundværlige installation i hendes hus.

  Tina Bruncke fra Børnehuset Standbo har dagligt stor glæde af Quooker i institutionens køkken.

 

Det hele klares med kun én hånd

• Du skolder sutter og flasker.

• Du laver babygrød og vælling i et snuptag.

• Du forbereder grøntsager til babymos.

• Du laver en flaske til den lille.

• Du sparer mindst 10 minutter hver aften, når du koger pasta, ris eller blancherer grøntsager til aftensmaden

• Du laver en kop kaffe efter en lang nat.


HURTIG KAFFE. Og vi mener hurtig!

Med en Quooker bliver instant pulverkaffe virkelig instant, fordi du ikke skal vente på, at vandet koger. Du kan også hælde kogende vand direkte i stempelkanden eller i en tragt med filter, så den gammeldags kaffemaskine ikke længere behøver at stå og fylde på køkkenbordet.


GRØNTSAGER PÅ 30 SEKUNDER

Snit mundrette stykker af broccoli, gulerødder og sukkerærter. Put dem i en sigte og hold dem under den kogende hane i 30 sekunder - og vupti, så har du lavet babymad på 30 sekunder. Til familiens aftensmad topper du de blancherede grøntsager af med flagesalt og eventuelt lidt parmesan - og vupti, du har garnituren klar. Virker også med asparges og edamame bønner.


MERE HYGIEJNISK

Vi ved godt, at vi bør skolde skærebræt, knive, opvaskebørste, tandbørster og sutter ofte. Men det er lidt bøvlet at varme vand bare til det. Med Quooker bliver det fast rutine at skolde sutter, sutteflasker og al køkkengrej.