CUBE køleenhed

Den nye Quooker

Med koldt, varmt, kogende, afkølet og brusende vand samlet i én hane, er Quooker vandhanen til alle behov – og til fremtiden. Nu skal du hverken vente på kogende vand eller bruge tid på at transportere plastikflasker hjem. Med den nye Quooker skifter du let mellem 5 forskellige slags vand, og så sparer du strøm, vand, plads og ikke mindst miljøet for en masse plastikflasker. Det kalder vi praktisk luksus.

Se de mange funktioner, Quooker byder på:

Sådan leverer én hane fem slags vand

Med den nye Quooker tilslutter du, ud over beholderen til det kogende vand, også en beholder, der fungerer som køleenhed. Den kalder vi CUBE. CUBE filtrerer og nedkøler vandet før den leverer det til hanen. Filtret i CUBE fjerner bakterier, så der hverken er lugt og ellers smagsstoffer tilbage i vandet. CUBE har samtidig en CO2-flaske tilsluttet, så det afkølede vand også fås med kulsyre, hvis du har lyst til vand med brus.


CUBE køleenheden installeres under vasken ligesom den kogende Quooker-beholder. Køleenheden kan levere 2 liter afkølet vand med brus og 0,5 liter afkølet vand uden brus ved en temperatur på omkring 5 grader. Derefter går der cirka 40 minutter før vandet i enheden er fuldt afkølet igen. Vandet fra CUBE vil dog altid være koldere end det almindelige kolde vand fra hanen.

Hvad kræver det

Installationen kræver en jordet stikkontakt. Er der kun én stikkontakt tilgængelig, er det muligt at købe en Quooker-energifordeler. Energifordeleren tilsluttes stikkontakten og herefter sættes stik fra henholdsvis opvaskemaskine, Quooker-beholder og Quooker CUBE i energifordeleren. På denne måde bliver sikringen ikke overbelastet, da energifordeleren sætter Quooker-beholder og CUBE på standby, når varmelegemet i opvaskemaskinen varmer.

Quooker CUBE skal tilsluttes almindeligt koldt vand, ligesom den kogende beholder. T-stykke og andre nødvendige VVS-artikler medfølger. Der skal kunne lukkes for vandet for at CUBE kan installeres.

Det medfølger én CO2-flaske. Indholdet af én CO2-flaske rækker til cirka 60 liter vand med brus. Læs her hvordan du køber og returnerer CO2-flasker. Temperaturen på vandet og CO2-mængden kan ikke reguleres. Mængden af brus i vandet fra CUBE svarer til San Pelligrino og Perrier.

Køkkenskabet, hvor Quooker CUBE installeres, skal være tilstrækkeligt ventileret for at sikre optimal drift. Ventilatoren bag på CUBE må ikke tildækkes eller spærres, der skal være minimum 10 cm fri plads til luftcirkulation bagved CUBE, og der skal sikres luftcirkulation gennem skabet.

Opgradering og "byt til nyt"-tilbud

Hvis du allerede har en Quooker med kogende vand installeret, så læs om opgraderingsmuligheder her.
Du kan få op til 4.000 kr. for din gamle Quooker, når du samtidig køber en ny Quooker med CUBE.

Mere information og priser

Få styr på de tekniske detaljer og installationskrav i vores CUBE produktark. I produktatket finder du også svar på flere af de typiske spørgsmål om CUBE.

Vil du bare prøve at sammensætte en Quooker-løsning efter dit behov og din køkkenstil, så gå til Vælg din Quooker hvor du også finder prisen for netop din produkt-kombination, uanset om du ønsker at tilvælge CUBE køleenheden eller ej. CUBE køleenheden har en tillægspris på 10.900 kr. og fås kun som del af en løsning med kogende vand.