Pressemeddelelse

Gazellevirksomhed 2018

Quooker kåret til gazellevirksomhed for tredje gang


Quooker
skandinavien A/S er netop blevet kåret til Gazellevirksomhed 2018 af Børsen. Det er tredje gang, at Quooker opnår den flotte anerkendelse.

“Vi har oplevet en kraftig vækst især på projektmarkedet i 2018, og vi er glade og stolte over, at det resulterer i, at vi modtager Børsens Gazelle-pris. Det er en anerkendelse af, at vi gør et godt arbejde og har et produkt, som i stigende grad opleves som en nødvendighed i danskernes køkken”, siger direktør for Quooker, Steen Tromholt.

Men er det overraskende? Nej, egentlig ikke. Quooker har de seneste år gjort en stor indsats for at udbrede kendskabet til den kogende vandhane, således at kendskabsgraden og andelen af adspurgte, der ønsker at købe en Quooker, er steget kraftigt. Dermed har Quooker slået sin position som markedets ledende leverandør af kogende vandhaner fast – og det i en sådan grad, at en kogende vandhane for mange forbrugere er ensbetydende med en Quooker.

Quooker fås i en række modeller og udtryk.
Priser fra 10.500 kr.En Gazelle er en virksomhed, som de seneste fire regnskabsår har positiv vækst og i løbet af disse fire år samlet set har fordoblet sin omsætning. Det er derfor et tegn på, at Quooker er en virksomhed i stærk fremdrift, når de får den prestigefyldte kåring for tredje gang.Link til billedbank

Nærmeste forhandler oplyses på tlf.: 70 25 20 40
Se mere på www.quooker.dk

For yderligere oplysninger og udlån venligst kontakt Samira Kudsk PR.
Kresta tlf.: 30 54 65 04 / mail: [email protected] eller
Samira tlf.: 61 62 92 92 / mail: [email protected]