Quooker FLEX. Den første kogende vandhane med fleksibel udtræksslange

Flex er en alt-i-1 hane med varmt, koldt og kogende vand, samt en fleksibel udtræksslange. Det gør det super nemt at skylle salater og grøntsager – og den beskidte vask og de store skærebrædder ordnes i et snuptag.


Sikkerhed

Udover den praktiske udtræksslange tilbyder Quooker Flex præcis de samme fordele som resten af Quookers sortimentet. Den sparer tid, energi, vand og plads og er 100% sikker at anvende. Takket være det ”kogende vand-stop” kan Flex ikke give kogende vand, når slangen er trukket ud. Det kogende vand åbnes via et dobbelt-tryk-dreje greb og tuden på hanen har en dobbeltvæg for optimal sikkerhed. Vandstrålen er naturligvis kogende varm men ikke massiv. Den består af 1000vis af små dråber, så man kan nå at trække hånden til sig, inden man bliver skoldet. Det er bekvemmeligt og sikkert med Quooker.

Innovativt design

Quooker FLEX er hollandsk design og produceres på Quookers egen fabrik i Ridderkerk i Holland. Her arbejdes der hver dag på nye tekniske idéer og designløsninger for at gøre produkterne endnu mere effektive, endnu nemmere at anvende og endnu smukkere at se på. Flex er tilgængelig med en rund tud i to overflader: Krom og rustfrit stål. Find en forhandler. 

Køb den ved din Quooker forhandler

SEND OS EN E-MAIL
[email protected]
RING TIL OS På
70 25 20 40

PRISER

Flex krom + PRO3 DKK 12.990,00
Flex krom + COMBI DKK 14.990,00
Flex krom + COMBI+ DKK 14.990,00
Flex rustfrit stål + PRO3 DKK 13.990,00
Flex rustfrit stål + COMBI DKK 15.990,00
Flex rustfrit stål + COMBI+ DKK 15.990,00