Kan jeg bruge CO2-flasker som ikke er fra Quooker? Info om CUBE

Quookers originale CO2-flasker er testet og tilpasset til køleenheden CUBE, så de sammen fungerer optimalt. Vælger du at montere en uoriginal CO2-flaske, risikerer du både at skade gevindet på CUBE-enhedens trykreducer og selve CO2-flasken. Du kan også opleve, at kulsyren ikke kan komme ud af flasken.

Hvis du har en flaske fra et andet mærke monteret og ønsker hjælp fra vores serviceafdeling, vil vi bede dig tilkoble en original Quooker CO2-flaske på systemet før vi kan hjælpe dig.

Quooker CO2-flasker købes her.

 

Original
CUBE køleenhed og den originale Quooker CO2-flaske er lavet til at passe sammen. For at opnå et godt resultat, når du tapper danskvand eller laver dine egne sodavand, anbefaler vi kun at anvende originale CO2-flasker.

 

Garanti
Vores CO2-flaske er designet specielt til CUBE køleenhed, og derfor er skader forårsaget af brug af en uoriginal kulsyrepatron ikke dækket af vores garanti.

 

Sikkerhed
For Quooker er sikkerheden altid i højsædet. CO2-flasker, der fremstilles for Quooker, overholder alle regler for trykbeholdere. De testes ved hver påfyldning og genopfyldning for at sikre, at de opfylder alle sikkerhedskrav. Hvis flasken håndteres korrekt, er risikoen for at flasken sprænger derfor minimal.

 

Kvalitet
Vi anvender kulsyre fra naturlige føde- og drikkevarekilder (E290) med en renhed på 99,9 % v/v min.