Sådan er garantien på din Quooker Generelt

Selv om Quooker er den originale og mest gennemtestede kogende vandhane, kan man ikke gardere sig fuldstændigt mod eventuelle produktfejl. Det er et ærgerligt scenarie, fordi mange oplever, at de nærmest bliver afhængige af Quooker-hanen og det kogende vand, som følger med. Opstår der et problem med din Quooker, bestræber vi os derfor på at løse det inden for så kort tid som muligt. Ifølge dansk forbrugerlovgivning har forbrugerne normalt seks måneders garanti og 18 måneders reklamationsret. Hos Quooker er den garanti udvidet til to år.

Med to års garanti på alle Quooker-produkter er du godt dækket ind i tilfælde af produktfejl.

Vi anbefaler, at du registrerer din QuookerLæs her hvordan.

Hvad dækker garantien på din Quooker? 
Du har som nævnt to års fuld garanti på din Quooker. Garantien dækker produktfejl fra fabrikantens side, og vi beder dig derfor om at kontakte os via vores kontaktformular, hvis du mener, at der er fejl på din Quooker.

»Vi yder to års fuld garanti. I 95 procent af tilfældene får vores kunder et helt nyt produkt med yderligere to års garanti igen. Man skal dog være opmærksom på, at vi ikke yder garanti, hvis produktet er tilkalket, da dette er en servicesag og ikke en produktfejl,« fortæller Brian G. Christensen, After Sales Manager hos Quooker.


Bemærk: Quooker må under ingen omstændigheder tilsluttes et afkalkningssystem, som reducerer vandets pH-værdi, i så fald frafalder garantien. 

Læs mere om service og vedligeholdelse af din Quooker

Hvordan fejlmelder jeg en Quooker?

Hvis du har behov for at gøre brug af din reklamationsret, skal du ind på vores hjemmeside og altså ikke ind til den forhandler, som du har købt din Quooker igennem. I reklamationssager anbefaler vi, at du udfylder vores kontaktformular på hjemmesiden. På den måde har vi allerede alle de oplysninger, vi skal bruge for at behandle reklamationssagen nemt og hurtigt.

 

Her er vores service-kontaktformular, som du skal bruge i reklamationssager.