Hvor bestiller du reservedele til din Quooker? Køb

Har din Quooker brug for en ny sikkerhedsventil, hanetud eller andre reservedele, kan du købe delene og se priser i vores serviceshop. Inden du klikker ind på webshoppen, anbefaler vi, at du finder din Quooker-beholders serienummer frem, som du skal indtaste i shoppen. På den måde undgår du at købe en reservedel, som ikke passer til din model.

Se hvordan du finder serienummeret på din Quooker.

Når du har bestilt den korrekte reservedel, modtager du den kort efter via post med omdeling. Herefter skal du selv montere reservedelen. Alternativt kan du besøge vores fysiske shop på adressen Brandstrupvej 4, 2610 Rødovre. Husk også at medbringe serienummeret på din beholder her.

Hvordan monterer du reservedelene?

Det kræver ikke stor teknisk snilde at installere reservedelene, og det er derfor lettest og billigst, at du selv udskifter delene.

»De fleste kan sagtens installere reservedelene selv. Når man køber en reservedel følger der nemlig en trin for trin-vejledning med. Det kræver ingen VVS-autorisation at skifte reservedele på en Quooker, men hvis man ikke selv har lyst til at udskifte delene, kan man bestille et teknikerbesøg i webshoppen,« forklarer Brian G. Christensen, After Sales Manager hos Quooker.

Her kan du finde alle vores installationsvejledninger.

Typiske reservedele til Quooker

Når det kommer til reservedele på Quooker, er de mest populære køb en ny perlator eller et perlatorhus, altså tuden på selve hanen eller huset hertil, som kan blive slidt efter flere års brug.

»Mange mennesker køber gerne en ny perlator eller et perlatorhus. Det kan være meget rart at have en ekstra, og det er nok det mest gængse produkt i forhold til reservedele. Derudover køber en del også servicekits, så de selv kan servicere deres Quooker-beholder. Det er dog ikke alle modeller, vi tilbyder servicekits til, så her skal man lige undersøge serienummeret først,« siger Brian Christensen.

Se her, hvilke Quooker-modeller du kan købe servicekit til.

Du kan altså ofte selv købe og installere reservedele i din Quooker, men kræver din Quooker-beholder en større servicering, skal du bruge et servicekit for at reparere den. Her anbefales det dog, at du gør brug af vores SWOP-koncept, hvor du i stedet bytter din gamle beholder ud med en ny.

»Hvis man er typen, som godt kan lide at reparere ting selv, kan man købe et servicekit og selv servicere beholderen. Men jeg anbefaler altid, at man gør brug af vores SWOP-koncept. På den måde er man nemlig sikret den bedste Quooker-oplevelse, hvor vi tager ansvaret for den udførte service. Der er ingen garanti, hvis man selv udfører servicen med et servicekit, og der er desværre eksempler på, at servicen ikke er blevet udført korrekt af privatpersoner, som så har måttet betale for, at en tekniker udbedrer fejlen,« fortæller Brian G. Christensen.

Læs mere om service af Quooker og om SWOP-konceptet