Service i en fart: Det koster et SWOP Service & vedligeholdelse

Er det tid til, at du skal have serviceret din Quooker, kan du benytte dig af vores SWOP-koncept, som gør det nemt og bekvemt for dig at få serviceret din Quooker-beholder, uden at du skal undvære den nemme adgang til kogende vand.

Der er hovedsageligt to årsager til, at din Quooker kan have brug for service. Den ene er, at Quooker-beholderen og slangen kalker til på grund af det hårde vand, som vi har i Danmark. Derudover skal det aktive filter, HiTAC-filtret, som renser vandet, udskiftes løbende. Ved et gennemsnitsforbrug på cirka 3 liter vand om dagen, kalker en PRO3-beholder typisk til i løbet af 3-5 år. En COMBI-beholder eller COMBI+-beholder med større forbrug om dagen kalker typisk til i løbet af 2-3 år.

Derfor anbefaler vi, at du får serviceret din Quooker i et interval på 2 til 5 år alt efter behov.

Læs mere om service af Quooker

HVAD ER ET SWOP?
Et SWOP går kort fortalt ud på, at du får ombyttet din beholder med det samme til en nyrenoveret beholder, som vi allerede har serviceret.

Det vil med andre ord sige, at du slipper for at skulle undvære din Quooker, mens beholderen er til service, for vi erstatter din beholder med en anden beholder med det samme. Med den ombyttede og nyrenoverede beholder følger der 12 måneders garanti.

Læs mere om SWOP-konceptet

HVAD KOSTER SWOP?
Prisen på dit SWOP afhænger af, hvilken løsning du synes er bedst for dig.

Hvis du bestiller et teknikerbesøg, er priserne følgende:

SWOP – Besøg af tekniker *
Du får besøg af en Quooker-tekniker, som installerer din nye beholder og tager den gamle med til reparation.
* Teknikerbesøg tilbydes i hele Danmark bortset fra ikke-brofaste øer.

PRO3 VAQ kr. 1.995,-

PRO7 VAQ kr. 2.395,-

COMBI/COMBI+ kr. 2.195,-

SWOP – Drivein-service
Du kan selv aflevere din gamle beholder hos vores serviceafdeling på Brandstrupvej 4, 2610 Rødovre. Du får samtidig udleveret en nyrenoveret beholder, som du selv skal installere.

PRO3 VAQ kr. 1.395,-

PRO7 VAQ kr. 1.795,-

COMBI/COMBI+ kr. 1.595,-

SWOP – Pakkeservice
Endelig har du mulighed for at få tilsendt en nyrenoveret beholder med posten, og du sender derefter den brugte beholder tilbage til os. Priserne herunder er inklusive returporto.

PRO3 VAQ kr. 1.595,-

PRO7 VAQ kr. 1.995,-

COMBI/COMBI+ kr. 1.795,-

Du kan nemt og hurtigt bestille din pakkeswop direkte på vores serviceshop. Og skulle du få behov for at bestille reservedele, kan du også nemt og hurtigt bestille dem på vores serviceshop.