Det koster en Quooker – alle modellerne Køb

Du finder priser for de enkelte modeller ud fra både haner, overflader og beholdere her.

Prisen på en Quooker afhænger af, hvad dit behov og dine ønsker er. Quooker-sortimentet spænder nemlig bredt, og hvor meget din Quooker ender med at koste afhænger af dine valg blandt haner, overflader og beholdere.

Valgmulighederne er mange, når du skal beslutte, om du for eksempel vil have en Quooker med krom-overflade, rustfrit stål-overflade, sort overflade eller en overflade i messing. Den mest budgetvenlige Quooker får du, hvis du vælger en Quooker Nordic Square eller Nordic Round med krom-overflade og PRO3-VAQ-beholder. Vælger du den løsning, lander din pris på 9.900 kroner.

Quooker-priser

Du har valget mellem syv forskellige typer, afhængigt af om du ønsker en tre i en-hane med kogende, varmt og koldt vand i én eller at have kogende vand i en separat hane; Flex, Fusion Square, Fusion Round, Nordic Square Twintaps (to haner), Nordic Round Twintaps (to haner), Nordic Square og Nordic Round.

Fælles for modellerne er, at den mest prisvenlige overflade er krom, som du kan få til samtlige af de forskellige hanemodeller. Af øvrige overflademuligheder er rustfrit stål, black, messing og bruneret messing.

Foruden overfladen skal du også gøre op med dig selv, hvilken type af beholder du har brug for. Den mest anvendte beholder til danske husstande er også den mest prisvenlige. Det er PRO3-VAQ-beholderen, som danskernes foretrukne beholder hedder, mens COMBI-beholderen udgør alternativet. Forskellen er, at når du åbner for den almindelige varme hane, har du varmt vand omgående, da COMBI-beholderen blander det kogende vand med koldt vand. Det er især en fordel, hvis du bor et sted, hvor vandet skal løbe et stykke tid, før det bliver varmt.

Hvad skal du vælge? Her er den ultimative guide til dit Quooker-valg

Foruden haner, overflader og beholdere har du også mulighed for at tilvælge forskelligt tilbehør til din Quooker. Du kan eksempelvis vælge en tilhørende sæbedispenser i samme materiale som din Quooker. Priserne starter fra 1.690 kroner for en sæbedispenser i krom og går op til 4.990 kroner for en sæbedispenser i bruneret messing.

Desuden har du mulighed for at vælge forskellige rosetter, som kan bruges, hvis hullet til vandhanen i vasken er større end 35 mm. En roset i krom, rustfrit stål eller black koster 100 kroner, mens messing og bruneret messing koster henholdsvis 300 og 350 kroner.

Et ophængsbeslag til beholderne koster dig 690 kroner. En energifordeler, som reducerer Quookerens strømforbrug, når enheden deler en elektrisk kredsløbsgruppe med en anden anordning, som for eksempel en vaskemaskine, koster 695 kroner.

I tillæg til Nordic Square Twintaps og Nordic Round Twintaps skal tilkøbes blandingsbatterier, og her varierer prisen, afhængigt af hvilken type overflade du bestiller din Quooker i.

Vi tager forbehold for prisændringer.