Hvorfor er leveringen af Quooker Flex udsat? Produkter

Quooker har et midlertidigt salgsstop på Flex-hanen indtil 4. kvartal 2021.

 

Flex-serien forhandles over hele Europa. På grund af et særligt dansk krav til godkendelse af produkter i kontakt med drikkevand, har vi igangsat en godkendelsesproces sammen med det danske uafhængige testinstitut Eurofins, og det er denne godkendelsesproces, som desværre trækker ud, hvorfor leveringen af Flex først forventes at kunne genoptages i 4. kvartal 2021.

 

Hos Quooker står vi 100 procent inde for sikkerheden og kvaliteten af vores produkter. Alle komponenter og materialer er testet og dokumenteret i forhold til de danske krav til produkter i kontakt med drikkevand. Ligeledes har alle komponenter og materialer de nødvendige certifikater for materialer, der er i kontakt med drikkevand, så vi kan garantere, at Flex-serien er sikker og ikke udgør nogen form for sundhedsrisiko.

 

Quooker afventer udelukkende at Bolig- og Planstyrelsen udsteder en godkendelse på baggrund af den dokumentation som er indhentet og evalueret af det danske uafhængige testinstitut Eurofins.

 

Det er vigtigt for os at understrege, at der ikke er nogen form for sikkerheds- eller sundhedsrisiko forbundet med Flex-hanen.

 

Har du allerede en ordre på Flex og vil vide mere, så kontakt din forhandler.