Quooker Fusion

Fusion er alt-i-en haner, der kan give dig koldt, varmt og kogende vand. Med en Quooker CUBE køleenhed tilsluttet kan du også få afkølet vand med og uden brus fra samme hane.

Fusion Square

Quooker Fusion Square er en firkantet alt-i-en vandhane i stilrent, nordisk design. Hanen er børnesikret og tryg at anvende. Fusion fås i krom, rustfrit stål, sort, messing, bruneret messing og guld.

Fusion Round

Quooker Fusion Round er en rund alt-i-en vandhane i stilrent, nordisk design. Hanen er børnesikret og tryg at anvende. Fusion fås i krom, rustfrit stål, sort, messing, bruneret messing og guld.

Classic Fusion Square

Quooker Classic Fusion Square er en firkantet alt-i-en vandhane i klassisk stil, der passer ind i ethvert landkøkken. Hanen er børnesikret og tryg at anvende. Classic Fusion fås i krom, rustfrit stål og bruneret messing.

Classic Fusion Round

Quooker Classic Fusion Round er en rund alt-i-en vandhane i klassisk stil, der passer ind i ethvert landkøkken. Hanen er børnesikret og tryg at anvende. Classic Fusion fås i krom, rustfrit stål og bruneret messing.