8 udenlandske blogs du skal se i jagten på køkkeninspiration

Dansk design er stilrent, men til tider kan det også være forudsigeligt og småkedeligt. Derfor får du her inspiration fra otte udenlandske blogs, som kan give ekstra krydderi til dit nye køkken.

Vi har stolte designtraditioner i Danmark, men det kan alligevel være inspirerende med et kig ud over andedammen til det store udland. Hvis du savner inspiration til indretningen af dit nye køkken, kan du udfordre den hjemlige, danske stil ved at kigge nærmere på udenlandske blogs.

Der findes oceaner af inspirationskilder, men vi har udvalgt otte blogs fra forskellige dele af verden, som hver især giver konkrete indretningstips til køkkenet. Hvad enten du er til stilrene klassikere, moderne design eller eksotiske farvekombinationer og sirlige mønstre, finder du inspiration til dit nye køkken her.

  • På COCOCOZY.com blogger den amerikanske kvinde Coco om boligindretning med et personligt touch. De udvalgte køkkener har personlighed og svæver mellem et rustikt og elegant design.
  • Mød eksotisk design i moderne stil hos det indiske onlinemagasin Design Pataki. I kategorierne "design" og "decor" finder du sprælske farver, uden det tager  overhånd.
  • Ideal Home er et engelsk boligmagasin med indretningstips til hele boligen. Kigger du under køkkener, finder du klassiske engelske dyder og et strejf af landlig idyl.
  • Hos Apartment34.com blogger Erin Hiemstra om alt det gode i livet: Rejser, mode og shopping såvel som indretning. Hendes udvalg af køkkener emmer af sydlandsk inspiration.
  • Design Sponge er en international blog med skribenter flere steder i verden, og under deres interiør-fane finder du inspiration fra blandt andet Marokko, Europa, USA og Australien. 
  • SF Girl by Bay giver inspiration til indretningen generelt, men kig især på indlægget om grønt i køkkenet, hvor der er gode tips til brug af farver på en diskret og elegant facon.
  • På Will Taylors blog Bright Bazaar får du et væld af farver og gode råd til, hvordan du kan bruge dem i din indretning. Overvejer du at bruge farven gul i dit køkken? Se hvordan du slipper af sted med det her.

Her får du flere tips og råd til at bruge farver i køkkenet.

  • Apartment Therapy er én af de helt store kilder til boligindretning og design på den internationale scene. Lad dig blandt andet inspirere af deres House Tours, hvor du kommer hele vejen rundt i unikke boliger.

Forhåbentlig kan disse blogs udvide din horisont og give dig mod på at prøve nye farvekombinationer, invitere nye tekstiler og mønstre indenfor og gøre plads til designelementer fra fjerne himmelstrøg. Husk, at du ikke behøver at holde dig inden for landets grænser, når du udfordrer dine egne. 

Du kan også finde inspirerende danske boligblogs i vores store inspirationsguide.

 

Inspiration køkken  blog quooker