Ingefær-shot med timian og chili med Quooker

Ingefær har længe været hot. Ingefær er sundt og godt for mange ting, men denne opskrift gør ingefær endnu mere hot. Der er nemlig tilføjet chili og timian. Det giver ingefær-shottet en dejlig varme og en krydret tone. Drik det f.eks. om morgenen, når du lige trænger til et ekstra boost.

Quooker anvendes til: Koge ingefær- og timianchili-blanding

Ingredienser

50 g snittet ingefær
0,5 l. kogende vand
¼ chili
25 g timian
2 citroner
1 tsk. honning

Fremgangsmåde

Skræl og snit ingefær. Hak chili og timian og kom det i en gryde sammen med ingefæren. Tilsæt kogende vand og lad det simre ved svag varme på komfuret i 20 minutter.

Prøv også vores hyldeblomst-te, som du nemt og hurtigt kan lave med hjælp fra Quooker-hanen.

Tilsæt derefter saften fra 2 citroner og en 1 tsk. honning og rør rundt.

Lad blandingen trække til den er ca. 40 grader. Hæld blandingen gennem en si og på flaske eller glas.

Ingefær-shottet kan opbevares på køl i op til 14 dage. 

Du kan se alle vores opskriftsvideoer på Quookers YouTube-kanal.