Pasta penne med rosenkål og chorizo ​med Quooker

Der er mange måder at servere rosenkål på – nogle mere populære end andre. I denne opskrift fra Jamie Magazine finder du en enkel og lækker rosenkål-ret med pasta penne, chorizo og mandler.

Quooker anvendes til: Tilberedning af pasta, blanchere grøntsager. 

Ingredienser

Til 4 personer

200 g rosenkål 
4 små chorizo pølser
4 fed hvidløg (finthakket)
350 g pasta penne
1 håndfuld bredbladet persille (finthakket)
Citronskal fra 1 øko-citron
40 g mandler (ristet)

Servering: Parmesanost

Fremgangsmåde

Skyl rosenkålen, og læg i en gryde med kogende vand. Blancher i 3 minutter, og hæld derefter vandet fra. Lad rosenkålen køle af, og skær dem derefter ud i kvarte.

Varm en spiseskefuld olivenolie på panden, og tilfør chorizo. Efter 1 minut tilsættes hvidløg, og der svitses i endnu 1 minut. Tilsæt rosenkål, og sautér i yderligere 1-2 minutter.

Prøv også denne lækre bulgur- og kyllingesalat.

Kog pastaen i overensstemmelse med anvisningerne på pakken. Hæld derefter vandet fra, tilsæt til chorizo-rosenkål-blandingen, persille og citronskal.

Anret i portioner, og top med mandler og parmesanost.

Rengøring med Quooker

Rengøring bliver nemt, når man har en Quooker ved hånden. Du kan fx bruge det kogende vand fra Quookeren til hurtigt at rense dit skærebræt og få vasken fin igen i et snuptag.