Quooker: De forskellige haner og beholdere

Hvordan skal din Quooker-hane se ud? Og hvilken beholder skal du have under vasken? Bliv klog på din Quooker her.  

Quooker-haner:

Flex

Flex er den nyeste opfindelse fra Quooker - en 4-i-1 hane med varmt, koldt og kogende vand, samt en fleksibel udtræksslange. Takket være det ”kogende vand-stop” kan Flex ikke give kogende vand, når slangen er trukket ud.

Fås i Round design. 
Overflader: Krom, Rustfrit stål. 
Ovenfor vist i Krom.  

Fusion

Fusion er en 3-i-1 hane med varmt, koldt og kogende vand i én og samme hane. Du skal vælge Fusion, hvis du ikke ønsker to haner ved vasken, eller hvis du ikke har plads til to haner. 

Fås i Round og Square design. 
Overflader: Krom, Rustfrit stål, Messing, Bruneret messing, Black.
Ovenfor vist i Black.

Nordic Twintaps

Kogende vandhane og blandings-batteri i samme stilrene design. Den kogende hane kan reguleres op og ned i højden for sikker påfyldning. Vælg Twintaps, hvis du ønsker blandingsbatteri og kogende vandhane separat.

Fås i Round og Square design.
Overflader: Krom, Rustfrit stål, Messing, Bruneret messing. 
Ovenfor vist i Messing. 

Nordic Single Tap

Separat kogende vandhane, som kan reguleres op og ned i højden for sikker påfyldning. Du kan altså placere en høj gryde stabilt på køkkenbordet og justere Quookeren derefter. Single Taps kan kombineres med dit eksisterende blandingsbatteri, hvis du ikke ønsker at udskifte dette, men samtidig ønsker kogende vand. 

Fås i Round og Square design.
Overflader: Krom, Rustfrit stål, Messing, Bruneret messing. 
Ovenfor vist i Bruneret messing. 

Om hanerne

Der er altid et Quooker design, som matcher din køkkenstil.

Du kan vælge imellem seks forskellige overflader:

  • Krom
  • Rustfrit stål
  • Messing
  • Bruneret messing
  • Black

Alle haner er børnesikret.

Fusion-hanerne samt Nordic Single Taps fås også i Classic udgaver, som typisk vil være et godt valg, hvis du har et køkken i landlig stil. Classic Fusion og Classic Nordic Single Tap fås i round og square design i overfladerne krom og rustfrit stål.

Beholdere:

PRO3

Beholderen indeholder 3 liter kogende vand. Du skal vælge PRO3, hvis du har en almindelig husholdning. Beholderen kan også anbringes i køkkener med skuffer. Her stilles beholderen bag ved skufferne eller monteres eventuelt med et vægbeslag.  

Er Quookeren til dit eget køkken, vil du formentlig være tjent med en PRO3-beholder.

COMBI

Beholderen er tilsluttet den kolde hane og leverer kogende vand via den kogende vandhane og varmt vand (50-60°C) via dit almindelige blandingsbatteri. Når du åbner for den almindelige varme hane, har du varmt vand omgående, da COMBI-beholderen blander det kogende vand med koldt vand.

COMBI+

Beholderen leverer kogende vand via den kogende vandhane og varmt vand (50-65°C) via dit almindelige blandingsbatteri. Du skal vælge en COMBI+ beholder, hvis du venter længe på det varme vand i dit køkken, og dermed har et stort vandspild.

En COMBI+ beholder løser det problem, at man i nogle husstande venter meget længe på det varme vand. Det bliver til mange tusinde liter spildt vand om året – det slipper du for med en COMBI+ beholder.

PRO7

I en PRO7 er der plads til 7 liter kogende vand. Det vil sige, at du skal vælge den, hvis du har en større familie. Beholderen er designet til især professionelle brugere som hoteller, offentlige institutioner, caféer og lignende.

En PRO7 er alene til professionelt brug såsom vuggestuer, caféer, kantiner og lignende. Du kan spørge dig selv; Hvornår har du brug for mere end 3 liter kogende vand på en gang? Det er meget sjældent. 10-12 minutter senere er der jo 3 liter kogende vand klar igen i din hane.