Skyd genvej i julen med Quooker

Juletid er lig travlhed og hyggetid. December er for mange en travl måned, hvor man både skal nå at købe gaver til familien, hente juletræ og pynte op i hjemmet. Men Quooker vil gerne hjælpe dig til at skyde genvej, når du skal julehygge med familien, smutte mandler til risalamanden eller måske overraske med en lækker chokoladefondue til dessert nytårsaften. 

Konfekt med chokoladeovertræk

Julebag, julemad og julekonfekt er hvad de fleste forbinder med december måned. Det er hyggeligt at lave konfekt sammen med familien og med få råvarer, kan man nemt lave lækker julekonfekt som kan nydes hele december. 

Du kan nemt opvarme chokoladen til konfekten med et vandbad, som tilmed er klar på ingen tid, hvis du bruger en Quooker. 

Sådan smutter du mandler i en fart

Konfekt, risalamande og gløgg — smuttede mandler skal der til. Med en kogende vandhane klarer du smutteriet i en fart. Læg mandlerne i blød i kogende vand og efter få sekunder kan du få i gang i smutteriet uden skindet sidder fast. Grib fat med tommel og pegefinger, ved mandlens runde del, og pres mandlen gennem skindet. 

Chokoladefondue

Chokolade fondue er en nem og lækker nytårsdessert og så er chokoladefondue tilmed en af de hyggeligste desserter at nyde sammen. Desserten kan varieres på mange måder med små stykker af din yndlingsfrugt eller marshmallows. Kom frugten på små træspyd og dyp i lun chokolade. 

Lækker julete

Sidst, men ikke mindst får du også opskriften på vores yndlings julete, som dufter og smager dejligt af jul. Det kræver kun fire ingredienser og kogende vand.