Veggie-ramen med Quooker

Ramen er ofte noget de fleste forbinder med meget arbejde og lang tilberedningstid, men det behøver langt fra være tilfældet. Man kan få super velsmagende ramen ud af få ingredienser og minimal tilberedningstid. Se f.eks. denne veggie-ramen med glasnudler og friske grøntsager – den kan klares i et snuptag.

Quooker anvendes til: Koge ingredienser, rengøre spækbræt, koge æg

Ingredienser

1 grøntsagsbouillonterning
0,75 l. kogende vand
1 hakket forårsløg
50 g champignon
1 tsk. finthakket ingefær
1 fed hvidløg
1 spsk. olivenolie
1 spsk. tamari
1 tsk. miso-paste

Fremgangsmåde

Hæld kogende vand i en gryde og tilsæt bouillonterningen. Hak forårsløg. Hak champignon groft. Hak ingefær fint. Hak hvidløg fint. Tilsæt alle grøntsagerne til det kogende vand.

Med Quooker-hanen kan du også nemt lave lækre ingefærshot med gurkemeje. Se fremgangsmåden her.

Hæld derefter olivenolie, tamari og miso-paste i gryden og rør rundt. Lad blandingen trække i 1 time.

Tilsæt 100 g glasnudler og kog det hele op i 2 minutter. Top med et smilende æg skåret i halve.

Du kan se alle vores opskriftsvideoer på Quookers YouTube-kanal.