Vi har fået ekstra hjælp i køkkenet

For den norske børnefamilie Teigen Hjelmsted handler det om at få hverdagskabalen til at gå op. Med en Quooker på holdet sparer de tid. Tid som er guld værd.

"I bund og grund handler det om tid. Med tre små børn skal tidskabalen gå op, og med en Quooker sparer vi tid. Den tid er guld værd for os," fortæller Natalie.

I et lækkert enfamiliehus i Dragør bor Natalie Teigen Hjelmsted, hendes mand Jannik og deres tre små børn, Jonas (7), Erle (4) og lille Vitus på 20 måneder. Selv er Natalie ingeniørstuderende på fuldtid, og Jannik er afdelingschef i et pensionsfirma. Der er ingen tvivl om, at parret har en hektisk hverdag med mange bolde i luften, og derfor er det vigtigt, at den daglige aftensmad går hurtigt. 

Du kan spare tid og undgå bøvl på mange måder. Læs med her og få en lang række hacks til en lettere hverdag.

"Da jeg mødte Jannik, havde han lige renoveret sit køkken og installeret en Quooker. Derfor stod en Quooker-hane højt på min mands ønskeliste, da vi købte lejlighed sammen i 2011," fortæller Natalie og tilføjer, at hun lod sig overtale, fordi fordelene var åbenlyse.

Praktisk og enkelt

Syv år og tre børn senere er familiens Quooker i brug nærmest dagligt. Familien er flyttet undervejs, men Quooker-hanen er fast inventar i køkkenet, uanset hvor familien bor. I dag kan de nemlig ikke leve uden. 

"Da børnene var helt små, var den super praktisk i forhold til rengøring af sutter og flasker. Nu er det også andre anvendelsesmuligheder, som er vigtige for os," siger Natalie.

Med små børn i huset skal det tingene ofte gå tjept. Læs 5 fif til lettere forældreliv.

For efter en lang dag skal aftensmaden laves, og familien fodres, og det hele skal helst ske på 1-2-3.

"Vi kan godt lide at lave mad og hygge os med det, men i hverdagen handler det mest om, at det skal gå stærkt. Og maden skal være noget, som børnene kan lide," siger Natalie og tilføjer, at hun ikke længere bruger komfuret til at koge vand.

Pastavand og vand til grøntsager hentes let fra Quooker-hanen. Jævning til saucen bliver også uden klumper, når kogende vand tilsættes frem for koldt. Det sparer familien for tid og unødigt stress.

"Vi har fået ekstra hjælp i køkkenet. Det passer os godt!"

Udover madlavning bliver Quooker-hanen også flittigt brugt til rengøring af knive og skærebrætter i træ. Skærebrætterne skylles hurtigt og sikkert under hanen. 

"Og så er der selvfølgelig kaffe og te. Det er dejligt at slippe for ventetiden ved en elkedel. Elkedlen er ikke meget lang tid om at koge vandet, men det er alligevel rart at kunne undgå besværet," siger Natalie begejstret. 

Selvom børnene er små, frygter hun ikke, at de kommer til skade med den kogende vandhane.

"En Quooker er et meget sikkert produkt. Selvom jeg har haft den i årevis, har jeg aldrig brændt mig. Det er klart, at man skal passe på sig selv - det er jo kogende vand - men vi oplever den som sikker i brug," siger Natalie.

At hanen også har et lækkert design er et plus for familien.

"Hvis jeg skal være helt ærlig, ville jeg også have den, selv hvis den ikke så flot ud, haha! Men det, at den er super lækker og passer så pænt ind i køkkenet, skader jo ikke."

Hvem: Natalie og Jannik Teigen Hjemsted, samt børnene Jonas (7), Erle (4) og Vitus (20 mdr)

Har haft Quooker siden 2011