Nem installation

En Quooker kan installeres i alle køkkenskabe, hvor der er plads, vand og strøm. Det kan være nye såvel som eksisterende køkkener. Quooker-hanerne har standardmål, så de passer oftest i det eksisterende hul til vandhanen.

Hvad kræver det mht. vand og strøm?

Hvis bare du har en stophane/balofix i dit køkken, så du kan lukke for vandet, kan du i princippet selv montere din Quooker. Du skal dog være opmærksom på, at elforsyningen er i orden. Det er nemlig vigtigt, at din Quooker bliver tilsluttet en godkendt stikkontakt med 230 volt og jord− det vil sige et trebenet strømkabel.

Hvis stikkontakten med jord under vasken allerede bliver brugt af for eksempel en opvaskemaskine, kan du købe vores energifordeler. Med den kan du dele strømmen mellem de forskellige, tilsluttede enheder, så sikringerne ikke springer, hvis alle enheder arbejder samtidig.

Hvis du også skal have afkølet vand (CUBE køleenhed)

Skal du også have en Quooker CUBE kølenhed, skal du være særligt opmærksom på, at køkkenskabet skal være tilstrækkeligt ventileret for at sikre optimal drift for køleenheden. Ventilatoren bag på må ikke tildækkes eller spærres, der skal være minimum 10 cm fri plads til luftcirkulation bag enheden, og der skal sikres luftcirkulation gennem skabet. Læs mere om installationskrav til køleneheden CUBE.

Har du ikke mod på selv at kaste dig over det, kan du få en få en autoriseret VVS-installatør til at klare monteringen. 

Installation af Quooker beholder til kogende vand

Tilføjelse af Quooker CUBE køleenhed