Business Analyst med flair for strukturer, data og BI til nyoprettet stilling hos Quooker

Quooker er i gang med en spændende udvikling og sætter øget fokus på den videre forretningsudvikling og profitabilitet gennem ansættelse af en dygtig analytisk og forretningsorienteret Business Analyst

Proaktiv sparringspartner til opbygning af BI

Som Business Analyst bliver du en nøgleperson i at udvikle Quookers BI rapporterings- og analysesystemer, med fokus på at skabe struktur og gennemsigtighed i værdifulde data. Du bliver en vigtig sparringspartner for Quookers ledelse og vil sidde i en central rolle med tæt kontakt til mange stakeholders rundt i forretningen.

Din vigtigste opgave er at tilvejebringe og sikre et transparent beslutningsgrundlag for Quookers drift og udvikling.

Du refererer du til Quookers administrerende direktør i opbygningsfasen, og du får bl.a. ansvaret for at opbygge rapporteringsstrukturer og templates, opsætte dashboards, etablere og udgive rapporter, gennemføre markedsanalyser samt deltage i den kommercielle udvikling af forretningen f.eks. gennem afdækning af markedspotentiale, ekspansions- og optimeringsmuligheder mv.

Du er en dygtig talknuser med kommerciel forståelse

Din uddannelsesmæssige baggrund er formentligt cand.merc. indenfor finansiering, økonomistyring eller lignende, og du har helst et par års erfaring fra en tilsvarende rolle som Business Analyst/Business Controller/BI Controller. Du kan også være nyuddannet og have prøvet kræfter med et relevant studiejob undervejs.

Du har et solidt kendskab til Excel, BI og moderne ERP-systemer.

Som person er du analytisk stærk, du er forretningsorienteret, nysgerrig og energisk. Du skal have flair for hvilke tal, der er interessante at kigge på, og du skal proaktivt bidrage til at indfri virksomhedens vækstpotentiale ved at være frontløber i design og brug af data og BI-værktøjer fremadrettet. Det betyder, at du også kan kommunikere ubesværet med forskellige faggrupper og har en naturlig gennemslagskraft i dialogen.

Vi tilbyder dig en nøgleposition i virksomheden og spændende muligheder for både faglig og personlig udvikling i takt med Quookers udvikling af de forskellige markeder i Skandinavien.Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Research Consultant Majbrit Kock Andersen på 2628 3821.

Søg jobbet her. Bemærk, at vi blot har behov for dit CV, når du søger stillingen. Din henvendelse behandles fortroligt og videregives ikke uden din accept.