HR Manager & PA til Quooker

Kan du opbygge HR funktionen i virksomhed med kvalitetsprodukter og samtidig fungere som PA for den administrerende direktør?

Quooker er i vækst og har nået en størrelse, hvor der skal sættes en ny struktur på organisationen. Vi søger derfor en dedikeret, professionel og erfaren HR Manager, der samtidig skal være PA for virksomhedens administrerende direktør.

Stillingen som HR Manager & PA er nyoprettet, og du får rig mulighed for at sætte dit præg på både rollen og organisationen.

Selvstændigt job med mulighed for at præge organisationen
Det forventes, at ca. 75-80% af tiden dedikeres til HR Manager-rollen, hvor du med reference til Quookers administrerende direktør får ansvaret for at opbygge HR-funktionen i den samlede skandinaviske virksomhed. Sideløbende varetager du opgaven som PA, hvor du bl.a. forbereder dagsordener og præsentationer til ledermøder og bestyrelsesmøder, deltager, skriver referater og følger op på aftalte tiltag.

Du får følgende overordnede ansvarsområder:

  • Etablering af et HR-årshjul med baggrund i en afdækning af relevante HR-behov i virksomheden, f.eks. udvikling og uddannelse af ledere og medarbejdere, i takt med virksomhedens strategiske mål indfries.
  • Fastholdelse og fortsat udvikling af medarbejdertilfredshed
  • Personalejura og GDPR.
  • Daglig ledelse i stiplet linje af 1 medarbejder.
  • Sikre digitalisering i HR.
  • PA for administrerende direktør.

Du har prøvet at opbygge en HR-funktion og kan holde mange bolde i luften
Du har en uddannelsesmæssig baggrund på bachelor- eller kandidatniveau, gerne indenfor HR eller f.eks. som cand.merc.jur., og du har erfaring med opbygning af en HR funktion med fuldt HR årshjul. Du har indsigt i personalejura og kan bidrage med en bred HR-erfaring i rollen som Quookers go-to-person i HR-relaterede spørgsmål.

Samtidig har du erfaring fra en PA/Executive Assistant rolle og lyst til at kombinere de to funktioner.

Som person er du tillidsskabende, troværdig og har en naturlig pondus i dialogen med forretningen. Du er klar over vigtigheden af at forstå forretningen for at kunne opbygge en succesfuld HR-funktion. Din arbejdsstil er systematisk og struktureret, og du får fulgt op på iværksatte tiltag. Det er vigtigt, at du har en positiv indstilling og indflydelse på dine omgivelser, og at du kan arbejde godt sammen med forskellige faggrupper.

Du har gode sproglige kompetencer både i tale og skrift, og du er stærk på det digitale felt samt kan udarbejde præsentationer og lignende.

Vi tilbyder dig
Et spændende, selvstændigt job i en virksomhed, der leverer kvalitetsprodukter og også har fokus på medarbejdernes trivsel og engagement. Du kommer til at præge både din egen rolle og kulturen, og der er et stort potentiale for at udvikle organisationen.


Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Research Consultant Cecilie Hamp på 3076 3079 fra mandag den 26/7-21.

Søg stilling her. Bemærk, at vi blot har behov for dit CV, når du søger stillingen. Din henvendelse behandles fortroligt og videregives ikke uden din accept.