Technical support manager

Som Technical Support Manager tiltræder du en nyoprettet stilling med direkte reference til Quookers Service Director.

Du er en synlig leder, som kan etablere et stærkt samarbejde med Field Service Manager og Workshop Manager til gavn for kunderne og Quookers fortsatte vækst og udvikling

Du indgår i mellemledergruppen og får ansvaret for pt. 12 medarbejdere, hvor to er på deltid og distance. Du forventes at anvende ca. 50 % af din tid på at løse kunderelaterede opgaver og ca. 50 % på ledelse af supportteamet. Du er ”the-go-to” person i teamet med ansvaret for medarbejderne.

Dit ansvarsområde er bredt og omfatter bl.a.

  • Ledelse og udvikling af medarbejdere, herunder sikre rette bemanding og gennemføre træning, jobrotation mv. i samarbejde med Field Service Manager og Workshop Manager
  • Optimere og udarbejde processer i forbindelse med afdelingens forskellige opgaver, herunder opstille relevante KPI’er og løbende sikre, at teamet arbejder med de rette processer og ”motorveje”
  • Sikre samarbejdet på tværs (værksted, lager, salg og ordrekontor)
  • Udvikle 24-7 self-service
  • Sikre høj kundetilfredshed
  • Styrke salget til kunder udenfor garantiperioden
  • Budget og rapportering
  • Supportere egne teknikere, eksterne VVS’ere og andre samarbejdspartnere omkring tekniske spørgsmål

Du tænker kommercielt, er analytisk og procesorienteret og har gode, kommunikative egenskaber

Det falder dig helt naturligt at gå forrest og vise vejen i forhold til prioritering, mål og kultur. Du sikrer synergier i ressourcefordelingen, ligesom du skaber effektive arbejdsgange, som bidrager til at sikre, at der skabes mersalg, optimering og glade kunder.

Som person har du en positiv, proaktiv og samarbejdsorienteret attitude i det daglige og lyst til at være kulturbærer. Du trives med at være hands-on og tæt på medarbejderne.

Du har en relevant teknisk uddannelse og erfaring med personaleledelse fra en teknisk virksomhed. Du har erfaring med procesoptimering, samt erfaring med at udnytte digitale værktøjer og muligheder.Søg stillingen her.
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Research Consultant Mette Gutte på 2218 1854.

Bemærk, at vi blot har behov for dit CV, når du søger stillingen. Din henvendelse behandles fortroligt og videregives ikke uden din accept.