Job hos Quooker

Siden 1970 hvor Henri Peteri opfandt Quooker, har fokus været at producere og levere innovative produkter i en uovertruffen kvalitet, som gør hverdagen lidt nemmere. Vil du gerne være en del af succeshistorien og vores ambitiøse vækstmål? Så kan du læse om Quooker og vores værdier her på siden.

Ledige stillinger

  • Vi har i øjeblikket ikke opslået nogen stillinger

Hos Quooker dyrker vi det originale. Vi sætter pris på nytænkning og lader os gerne overraske af hinanden. Vil du gerne være en del af succeshistorien og vores team og dermed bidrage i vores bestræbelser på at fastholde vores position som markedsleder og foretrukne leverandør af vandhaner med kogende vand, afkølet vand og vand med kulsyre, kan du søge en stilling hos os.

Vi leder jævnligt efter nye talenter og du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til Quooker Skandinavien. Send din ansøgning til: [email protected]

Du må gerne tilpasse din ansøning til den af vores syv afdelinger, som er indenfor: Salg, Marketing, Adminstration, Lager, Økonomi, After sales Support, After sales Shop.

Læs hvordan vi behandler dine oplysninger i vores privatlivspolitik for jobansøgere.

Arbejde hos Quooker Skandinavien

Velkommen til en innovativ og spændende hverdag indenfor Quooker koncernen!

Quooker Skandinavien A/S er en selvstændig virksomhed, der har eneretten på distribution af Quooker i Skandinavien med et distributionsnet på over 1.300 forhandlere. Vi er en fleksibel organisation med over 100 medarbejdere, hvor der er højt til loftet og plads til at udfolde sit fulde potentiale. Vi er en virksomhed, der stiller store krav til kvalitet og kreativitet i alt, hvad vi foretager os. Det er årsagen til, at vi fortsætter vores flotte vækst. Vi har en klar ambition om at sælge det bedste produkt – og være den bedste samarbejdspartner for vores kunder. Intet mindre.

Vores værdisæt

Med udgangspunkt i vores mission, vision og værdisæt vil du som en del af vores team, være et vigtigt bidrag i vores bestræbelser på at opnå fortsat vækst og succes. Vi er bevidste om, at vores kunder er vores eksistensgrundlag, og tilstræber derfor gennem vores engagement og fremadrettethed, at yde den bedst mulige service, samt at leve op til de behov og krav markedet til enhver tid stiller i øvrigt.

Vi udfordrer vores idéer og er altid åbne overfor for nye og bedre måder at udføre vores arbejde på.

Du kan læse mere om vores tre vigtigste værdier nedenfor:  

Original

Hos Quooker dyrker vi det originale. Vi sætter pris på nytænkning og lader os gerne overraske af hinanden. Vi skal kunne mærke hinandens engagement og passion. Vi bestræber os på altid at gå ’den ekstra mil’ for at overgå hinandens og vores kunders forventninger. Vi har et rummeligt fællesskab med plads til hinandens forskelligheder og unikke talenter.

Professionel

Vi udviser professionalisme og ordentlighed i alt hvad vi foretager os. Vores organisation er præget af tillid til, at vi alle sammen tager ansvar. Det gør vi, fordi vi har en klar forventningsafstemning og et skarpt billede af, hvad vi hver især skal bidrage med. Vi kender alle sammen rammerne for vores beføjelser, og ledende medarbejdere delegerer tillidsfuldt og tydeligt.

Ambitiøs

Vi har modet til at være ambitiøse og plads til at være intenst optaget af succes for at opnå vores fælles mål. Vi går på arbejde hver dag for at gøre en forskel i alle hjørner af forretningen. Der er vilje og vedholdenhed bag de ting, vi sætter i værk. Vi har et skarpt fokus på det gode købmandsskab, som altid gør en positiv forskel både for os og for vores kunder.

Quooker globalt

Peteri BV, producenten af Quooker, har hovedkvarter i Ridderkerk nær Rotterdam i Zuid-Holland-provinsen i Nederland. Her arbejder dagligt mere end 300 ansatte med udvikling, produktion og markedsføring af Quooker. Desuden har Quooker filialer Tyskland, Storbritannien, Belgien, Luxembourg, UAE, Schweiz, Israel, Hong Kong, Norge og Danmark.