Job hos Quooker

Siden 1970 hvor Henri Peteri opfandt Quooker, har fokus været at producere og levere innovative produkter i en uovertruffen kvalitet, som gør hverdagen lidt nemmere. Vil du gerne være en del af succeshistorien og vores ambitiøse vækstmål ? Så kan du læse om Quooker og vores værdier her på siden.

Ledige stillinger

Hos Quooker dyrker vi det originale. Vi sætter pris på nytænkning og lader os gerne overraske af
hinanden. Vil du gerne være en del af succeshistorien og vores team og dermed bidrage i vores bestræbelser på at fastholde vores position som markedsleder og foretrukne leverandør af vandhaner med kogende vand, afkølet vand og vand med kulsyre, kan du søge en stilling hos os. Nedenfor finder du links til evt. ledige stillinger. 

Vi leder jævnligt efter nye talenter og du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgniing til Quooker Skandinavien. Send din ansøgning til: [email protected] 

Du må gerne tilpasse din ansøning til den af vores syv afdelinger, som er indenfor: Salg, Marketing, adminstration, lager, After Sales support, After Sales Shop, økonomi.

Arbejde hos Quooker Skandinavien

Velkommen til en innovativ og spændende hverdag indenfor Quooker koncernen!

Quooker Skandinavien a/s er en selvstændig virksomhed, der har eneretten på distribution af Quooker i Skandinavien med et distributionsnet på 1.300 forhandlere. Vi er en fleksibel organisation med 55 medarbejdere, hvor der er højt til loftet og plads til at udfolde sit fulde potentiale. Men vi er også en virksomhed, der stiller store krav til kvalitet og kreativitet i alt, hvad vi foretager os. Det er årsagen til, at vi fortsætter vores vækst, mens det meste af branchen oplever det modsatte. Vi har en klar ambition om at sælge det bedste produkt – og være den bedste samarbejdspartner for vores kunder. Intet mindre.

Quooker Holland

Peteri BV, producenten af Quooker, har hovedkvarter i Ridderkerk i Holland. Her arbejder dagligt mere end 250 ansatte med udvikling, produktion og markedsføring af Quooker. Desuden har Quooker filialer i Belgien, Danmark, Tyskland, Luxemburg, Norge, England, UAE og Schweiz.

Læse mere om vores historie her 

Praktik hos Quooker

Quooker tilbyder et spændende og udfordrende praktikophold.

Vores værdisæt

Med udgangspunkt i vores mission, vision og værdisæt vil du som en del af vores team, være et vigtigt bidrag i vores bestræbelser på at opnå fortsat vækst og succes. Vi er bevidste om, at vores kunder er vores eksistensgrundlag, og tilstræber derfor gennem vores engagement og fremadrettethed, at yde den bedst mulige service, samt at leve op til de behov og krav markedet til enhver tid stiller i øvrigt.

Vi udfordrer vores idéer og er altid åbne overfor for nye og bedre måder at udføre vores arbejde på.

Du kan læse mere om vores tre vigtigste værdier nedenfor: