Madglæde

Kom med Quooker i køkkenet. 100 °C kogende vand direkte fra hanen giver nye muligheder i køkkenet og du opdager hele tiden flere. Her er nogle bud på, hvad der bliver lidt nemmere i hverdagen, når du har en Quooker.

Køkkentips fra kokken Mikkel Marschall

  • Klargør grøntsager og nudler. Kom det kogende vand, som altid er klar i vandhanen, over dine nudler med grønt, og lad det trække. Det er nemt, og hurtigt.
  • Kom vandet over dine asparges med salt, og lad det trække i cirka 8 minutter, så har du et perfekt resultat.
  • Kokkene Mads og Mikkel Marschall guider dig til en lækker omgang dampede asparges og røget laks her.

Lækker mad på få øjeblikke

  • Tidligere chefkok for Kongehuset Jesper Vollmer giver dig her sin "dunseopskrift". Lav den nemt med en Quooker, der giver brusende vand direkte fra hanen.
  • Hvem kan modstå en lækker brownie? Her finder du Jamie Oliver Magazines opskrift på en uimodståelig brownie med chokolade og hasselnødder.
  • Find opskrift på risotto med butternut squash og pancetta fra Jamie Oliver Magazine her.

Pasta med Made by Mama

Få Made by Mamas tips til lækker pasta med trøffelsmør

Gode råvarer og vand fra hanen på Rabarbergården

På Rabarbergården laver de deres egne sodavand af sirup og vand med brus

Find flere opskrifterFind flere opskrifter