En Quooker er miljøvenlig

Vand på plastikflasker er en stor kilde til forurening. I Danmark drikkes der årligt 78 millioner liter vand med brus fra plastikflasker. Med en Quooker CUBE-kølenhed tilføjet til din Quooker-løsning med kogende vand, behøver du aldrig købe flaskevand igen. Du kan blot fylde den samme flaske igen og igen og igen.

Samtidig med du sparer miljøet for en masse unødvendige plastikflasker, så sparer du også penge ved ikke at købe dyrt vand på flaske. Du skal heller ikke længere forbi flaskeautomaten med alle dine tomme flasker, hvilket de fleste nok vil sætte pris på ikke at skulle bruge tid på.

Med en Quooker kan du tappe 5 slags vand fra én hane. Du kan samtidig spare energi, da du tapper præcis den mængde vand, du behøver. Med en elkoger koger du ofte meget mere vand end nødvendigt, for ingen vil risikere at koge for lidt og skulle til at vente på kogende vand en gang til. Ofte sker det også, at vandet koger, bliver glemt og skal koges igen – det er spild af tid og energi.

Når du har lyst til et glas koldt vand, lader du sikkert vandet løbe indtil det er koldt nok. Det kan koste mange liter vand om dagen at lade vandet løbe til det er afkølet. Alternativt kan man opbevare flasker i køleskabet med afkølet vand, men det optager plads og du skal huske at fylde flaskerne op igen og sætte dem på køl. Med en Quooker tapper du lige præcis den mængde vand du behøver og det er dejligt koldt med det samme. Det sparer både strøm, vand og ikke mindst unødvendige plastikflasker.

 

Læs mere om hvordan en Quooker er vandbesparende.

 

Læs mere om hvordan en Quooker er energibesparende.