Miljørigtig

Med en Quooker tapper du præcis den mængde vand du behøver. Hvad angår vandspild er en Quooker ikke kun en investering, der kan spare dig penge, men også en miljøvenlig løsning.

Det fortæller filmen

En Quooker er ikke bare smart. Den er også miljørigtig.

Med en elkedel koger du tit mere vand end du behøver. Men med en Quooker kan du koge præcis den mængde vand, du har brug for. Det betyder, at mindre vand skal varmes op, og dermed sparer du også energi.

Og hvis du tapper vand med brus fra din Quooker, får du ikke bare forfriskende vand i den rigtige mængde. Du sparer også miljøet og dig selv for besværet med plastikflasker.

Kort sagt

  • Tap præcis den mængde vand du skal bruge og spar vand og strøm
  • Med afkølet vand m/u brus direkte fra hanen kan du droppe plastikflaskerne
  • Venter du længe på det varme vand, så er der endnu mere at spare med COMBI+ beholderen

Farvel til vandspild

Når du har lyst til et glas koldt vand, lader du måske vandet løbe, indtil det er helt koldt. Det kan koste mange liter vand om dagen. Alternativt kan du opbevare vandflasker i køleskabet, men det optager plads og det koster også energi at nedkøle vandet i køleskabet.

De fleste elkedler kræver, at du påfylder minimum en halv liter vand til kogning, også selvom du kun skal bruge vand til én kop instant kaffe. Med en elkedel opvarmer du ofte mere vand, end du reelt skal bruge. Det er spild af vand, og det kan undgås med en Quooker-hane, hvor du tapper nøjagtig den mængde vand, du har brug for.

Venter du længe på det varme vand?

Mange venter længe på det almindelige varme vand. Det sker typisk når der er langt til varmtvandsbeholderen. Her har Quooker også en løsning, der sparer dig for både tid og vand. Vores COMBI+ beholder blander kogende vand med koldt vand, så du omgående kan tappe varmt vand. Efterhånden som det varme vand fra varmtvandsbeholderen når frem, tilsættes der mindre og mindre kogende vand fra COMBI+ beholderen.