Nem installation

En Quooker kan installeres i alle køkkenskabe, hvor der er plads, vand og strøm. Det kan være nye såvel som eksisterende køkkener. Quooker-hanerne har standardmål, så de passer oftest i det eksisterende hul til vandhanen.

Det fortæller filmen

Quooker er let at installere. Der findes en Quooker til enhver smag, og alle har de ét tilfælles: De kan nemt installeres i dit køkken.

En Quooker med kogende vand består af en vandhane og en beholder. Beholderen sættes i et skab under eller tæt ved vasken.

Beholderen kræver kun lidt plads bagerst i skabet, et stik til el, og vandtilførsel.

Flytter du? Så kan din Quooker nemt afmonteres, og lige så let installeres igen i dit nye køkken.

Kort sagt

  • Skal bare kobles til koldt vand og en 230 volt stikkontakt med jord
  • Passer til både nye og ældre køkkener, og kan tages med ved flytning
  • Et kvalitetsprodukt, der giver dig høj sikkerhed og lavt strømforbrug

Hvad kræver det mht. vand og strøm?

Du kan selv montere din Quooker, hvis du har en stophane/balofix i dit køkken, så du kan lukke for vandet. Det er desuden vigtigt, at din Quooker bliver tilsluttet en godkendt stikkontakt med 230 volt og jord.

Hvis stikkontakten med jord under vasken allerede bliver brugt af fx en opvaskemaskine, kan du købe vores energifordeler. Med den kan du dele strømmen mellem de forskellige tilsluttede enheder, så sikringerne ikke springer, hvis alle enheder arbejder samtidig.

Fem slags vand kræver CUBE køleenhed

For at få afkølet vand m/u brus skal du udover beholderen med kogende vand også have en Quooker CUBE køleenhed. Beholder og køleenhed kan evt. placeres i hver sit skab.

Vær opmærksom på, at køkkenskabet skal være tilstrækkeligt ventileret for at sikre optimal drift. Der skal være minimum 10 cm fri plads til luftcirkulation bag køleenheden, og der skal sikres luftcirkulation gennem skabet.

Installation af Quooker beholder til kogende vand

Tilføjelse af CUBE køleenhed