Nordic single taps

Single taps er løsningen, når du har et blandingsbatteri, du vil beholde, men gerne vil supplere det med en kogende vandhane. Den kogende vandhane kan justeres op og ned i højden, og med Quooker CUBE køleenhed kan den også give afkølet vand med og uden brus.

Nordic Round single tap

En separat kogende vandhane i stilrent, nordisk design i rund udførsel. Hanen er børnesikret og tryg at anvende. Den kan reguleres op og ned i højden og kan også give vand fra CUBE køleenheden. Quooker Nordic single taps fås i krom, rustfrit stål og messing.

Nordic Square single tap

En separat kogende vandhane i stilrent, nordisk design i firkantet udførsel. Hanen er børnesikret og tryg at anvende. Den kan reguleres op og ned i højden og kan også give vand fra CUBE køleenheden. Quooker Nordic single taps fås i krom, rustfrit stål og messing.

Classic Nordic Round single tap

En separat rund kogende vandhane i klassisk stil, der passer ind i ethvert landkøkken. Hanen er børnesikret og tryg at anvende. Den kan reguleres op og ned i højden og kan også give vand fra CUBE køleenheden. Quooker Classic Nordic single taps fås i krom og rustfrit stål.

Classic Nordic Square single tap

En separat firkantet kogende vandhane i klassisk stil, der passer ind i ethvert landkøkken. Hanen er børnesikret og tryg at anvende. Den kan reguleres op og ned i højden og kan også give vand fra CUBE køleenheden. Quooker Classic Nordic single taps fås i krom og rustfrit stål.