CUBE opgraderings­muligheder

Her finder du svar på, om du kan opgradere din eksisterende Quooker-løsning med CUBE, så du kan få afkølet vand med og uden brus. Vi har også et godt tilbud til dig, der ikke kan opgradere.

Der skal være W i begge serienumre

Haner og beholdere, der indeholder bogstavet W i serienummeret, har den elektronik, der skal til, for at de kan bruges sammen med CUBE. Disse haner og beholdere er solgt siden 2018. Udstyr fra før 2018 vil altså ikke kunne bruges. Har BÅDE din hane OG din beholder W i serienummeret, kan du tilslutte CUBE til dit eksisterende Quooker-udstyr. Vær opmærksom på CUBE installationskrav.

Byt til nyt: Tilbud til dig, der ikke kan opgradere

Få op til 4.000 kr. tilbage for dit gamle udstyr, når du køber en ny Quooker-løsning med CUBE. Du får oven i købet gratis installation.Tilbuddet gælder kun, hvis din hane og/eller beholder ikke virker med CUBE. Læs om tilbuddet her.

Hvor er serienummeret?

  • Serienummeret på din hane er hæftet fast på den ledning, der går fra hanen til mini-jack-stikket i beholderen. Er der ikke et serienummer på din hane, så tjek først om den er købt før 2018. Er den ikke det og kan du heller ikke finde serienummeret på din faktura, så kontakt os.
  • Serienummeret på din beholder står på siden af beholderen. Se her hvordan du finder det.