Overflader

Quooker-haner fås i krom, rustfrit stål, black, messing, bruneret messing og guld. Læs mere om overfladerne her.

Krom

Krom er en blank sølvfarvet finish. Alle vores haner fås i krom.

Rustfrit stål

Rustfrit stål er en mindre blank overflade end krom. Alle vores haner fås i rustfrit stål.

Black

Black er en mat, sort finish med PVD-coating, som er ekstra slidstærk over for ridser. Du kan få Flex- og Fusion-hanerne i black.

Messing

Messing er en blank og gylden overflade, som vil patinere over tid, medmindre den pudses ofte. Du kan få vores Fusion- og Nordic-haner i poleret messing.

Bruneret messing

Bruneret messing har et mørkere look end messing og lysnes over tid. Du kan få vores Fusion-, Classic Fusion- og Nordic-haner i bruneret messing.

Guld

Guld-haner er belagt med 24 karat. Guld patinerer ikke, men forbliver blank. Du kan få Fusion-hanerne i guld.

Særligt om Messing og Bruneret messing

Haner i messing og bruneret messing er færdigproduceret i hånden. Der kan derfor forekomme forskelle i farvenuancer på de enkelte dele af hanen. Derfor får du din helt egen individuelle hane. Overfladen vil patinere over tid, og farven vil ændres ved berøring samt kontakt med bl.a. madolier, sure og basiske væsker. Farven på haner i bruneret messing kan vedligeholdes med et Quooker bruneringskit. 

Haner i messing og bruneret messing er helt særlige overflader, der patinerer over tid, og farven vil ændres ved berøring samt kontakt med bl.a. madolier, sure og basiske væsker. Der kan forekomme forskelle i farvenuancer på de enkelte dele af hanen. Farven på haner i bruneret messing kan vedligeholdes med et Quooker bruneringskit. Farveændringer på poleret messing kan som regel udbedres på anden vis, hvis ikke de kan pudses væk. Kontakt Quooker herom.

Se hvilke haner der fås i hvilke overflader

Sæbedispensere fås i de samme overflader