Pladsbesparende

Køkkenbordet er en arbejdsplads, som bliver mere og mere overfyldt med køkkenmaskiner – elkedler, saftpressere, sodavandsmaskiner, kaffemaskiner, blendere osv. I tillæg til alle de mange køkkenmaskiner, kommer b.la diverse olier og krydderier, og hvad der ellers måtte være endt med at få mere eller mindre permanent plads på køkkenbordet. Kort sagt, så det kan være svært at finde plads til alt.

Quooker hjælper dig ved at gøre elkedlen, den traditionelle kaffemaskine og sodavandsmaskinen overflødige, så du får bedre plads til at arbejde på køkkenbordet! Du behøver kun én hane på dit køkkenbord til koldt, varmt, kogende, afkølet filtreret og brusende koldt vand.

Færre og stilrene elementer på køkkenbordet har længe været en køkkentrend. I fremtiden vil vi se endnu flere integrerede elektroniske løsninger i køkkenet, som f.eks. skjulte stikkontakter i bordet, skuffen eller hylden. Og her er Quooker helt sikkert med på listen over fremtidssikrede løsninger.

En Quooker-hane erstatter det gamle blandingsbatteri og fylder ikke mere selvom der er op til fem typer vand i. Beholderen til det kogende vand passer ind i de fleste køkkenskabe. Du kan finde mål på beholderne her. Det afkølede vand og vandet med brus leveres fra en anden beholder, nemlig CUBE køleenhed. Den kan du finde alt om her.