Spar plads med Quooker

Quooker gør din elkedel, den traditionelle kaffemaskine og sodavandsmaskinen overflødige, så du får bedre plads til at arbejde på køkkenbordet! Du behøver kun én hane på dit køkkenbord til koldt, varmt, kogende og afkølet vand med og uden brus.

  • En Quooker-hane kan erstatte dit gamle blandingsbatteri – og fylder cirka det samme
  • En beholder med tre liter kogende vand fylder kun 45 x 15 x 15 cm i køkkenskabet
  • En Quooker-hane fylder det samme uanset om der er tre eller fem typer vand i

Hvad kræver en Quooker af plads?

En Quooker sparer plads på dit køkkenbord. Og den kræver kun lidt plads under køkkenbordet. Hvor meget plads? Det afhænger af, hvor meget den skal kunne. For at få kogende vand, skal du installere én beholder på kun 15 cm i diameter.
Det afkølede vand og vandet med brus leveres fra en anden beholder, nemlig CUBE køleenheden, som er lidt større. Beholderne behøver ikke at være placeret lige under vandhanen, hvis du ikke har plads til dem der. Måske står de bedre i et skab ved siden af, eller måske har du bedre plads til dem bag nogle skuffer. Beholderne kan også stå i hver deres skab, så længe den 90 cm lange slange imellem dem kan nå.

Mål på beholderne

Mål på CUBE køleenheden

Køkkenbordet er en arbejdsplads, som bliver mere og mere overfyldt med køkkenmaskiner – elkedler, saftpressere, sodavandsmaskiner, kaffemaskiner, blendere osv. I tillæg til alle de mange køkkenmaskiner, kommer b.la diverse olier og krydderier, og hvad der ellers måtte være endt med at få mere eller mindre permanent plads på køkkenbordet. Kort sagt, så det kan være svært at finde plads til alt.

Quooker hjælper dig ved at gøre elkedlen, den traditionelle kaffemaskine og sodavandsmaskinen overflødige, så du får bedre plads til at arbejde på køkkenbordet! Du behøver kun én hane på dit køkkenbord til koldt, varmt, kogende, afkølet filtreret og brusende koldt vand.

Færre og stilrene elementer på køkkenbordet har længe været en køkkentrend. I fremtiden vil vi se endnu flere integrerede elektroniske løsninger i køkkenet, som f.eks. skjulte stikkontakter i bordet, skuffen eller hylden. Og her er Quooker helt sikkert med på listen over fremtidssikrede løsninger.

En Quooker-hane erstatter det gamle blandingsbatteri og fylder ikke mere selvom der er op til fem typer vand i. Beholderen til det kogende vand passer ind i de fleste køkkenskabe. Du kan finde mål på beholderne her. Det afkølede vand og vandet med brus leveres fra en anden beholder, nemlig CUBE køleenhed. Den kan du finde alt om her.