Cookie-politik

INFORMATION INDSAMLES AUTOMATISK. Vi indsamler automatisk visse oplysninger, når du besøger, bruger eller navigerer på denne webside. Disse oplysninger afslører ikke din specifikke identitet (som dit navn eller kontaktoplysninger), men kan omfatte oplysninger om enhed og brug, såsom din IP-adresse, browser- og enhedskarakteristika, operativsystem, sprogindstillinger, henvisende URL'er, enhedsnavn, land, placering, information om hvordan og hvornår du bruger denne webside og andre tekniske oplysninger. Disse oplysninger er primært nødvendige for at opretholde sikkerheden og driften af ​​vores website og til vores interne analyse- og rapporteringsformål.

Web-log data. Når du bruger denne webside, modtager og registrerer vi muligvis visse oplysninger automatisk fra din computer (eller anden enhed) og din browser. Dette kan omfatte sådanne data som de sider, du besøger på denne webside, dato og klokkeslæt for dit besøg, de filer, du downloader, URL'erne fra de websteder, du besøger før og efter at have navigeret til denne webside, dine software- og hardwareegenskaber (inklusive enheds-id'er), din generelle geografiske placering (f.eks. dit land, din by eller region) og visse cookieoplysninger. For at få sådanne oplysninger kan vi bruge weblogfiler eller applikationer, der genkender din computer og indsamler oplysninger om dens online aktivitet.

Cookies. Vi eller vores tjenesteudbydere bruger muligvis cookies på denne webside. Cookies er små filer, der gemmes på din computer af din webbrowser. En cookie giver denne webside mulighed for at genkende, om du har besøgt før og muligvis gemmer brugerindstillinger og andre oplysninger. For eksempel kan cookies bruges til at indsamle oplysninger om din brug af denne webside under din aktuelle session og over tid (inklusive de sider, du ser og de filer, du downloader), din computers operativsystem og browsertype, din internetudbyder, dit domænenavn og IP-adresse, din generelle geografiske placering, den webside, du besøgte før denne webside, og det link, du brugte til at forlade denne webside. Hvis du er bekymret for at have cookies på din computer, kan du indstille din browser til at nægte alle cookies eller angive, hvornår en cookie bliver sat, så du kan beslutte, om du vil acceptere den. Du kan også slette cookies fra din computer. Men hvis du vælger at blokere eller slette cookies, fungerer visse funktioner på denne webside muligvis ikke korrekt.

Web beacons. Denne webside eller de e-mails, du modtager fra Quooker Skandinavien A/S, bruger muligvis en applikation kendt som et “web-beacon” (også kendt som et “clear gif” eller “web bug”). Et web-beacon er en elektronisk fil, der normalt består af et enkelt pixelbillede. Det kan integreres i en webside eller i en e-mail for at overføre oplysninger, som kan omfatte personlige oplysninger. For eksempel tillader det en e-mail-afsender at afgøre, om en bruger har åbnet en bestemt e-mail.

Tredjepartsanalyse. Vi kan også samarbejde med visse tredjeparter for at indsamle, analysere og bruge nogle af de oplysninger, der er beskrevet i dette afsnit. For eksempel kan vi tillade disse tredjeparter at indstille cookies eller bruge web-beacons på denne webside eller i e-mail-kommunikation fra Quooker Skandinavien A/S.

DATA CONTROLLER. Quooker Skandinavien A/S er dataansvarlig for de leverede personoplysninger. Vi er etableret i EU.

SPØRGSMÅL / KONTAKT OS

Hvis du har spørgsmål om denne fortrolighedspolitik, bedes du kontakte os på [email protected] eller på:

Quooker Skandinavien A/S
Mesterlodden 42
2820 Gentofte
Denmark

Telefon: 70 25 20 40

Email: [email protected]

Oplysningerne på denne side følger retningslinjerne som opstillet af http://minecookies.org

1. Ejeroplysninger

Dette website udbydes af:

Quooker Skandinavien a/s
Mesterlodden 42
2820 Gentofte
Telefon: 70 25 20 40
Email: [email protected]


2. Cookies

Dette website anvender cookies i henhold til ovenstående formål. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

2.1 Så lang tid opbevares cookies
Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

2.2 Sådan sletter du cookies
Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering 

2.3 Sådan undgår jeg cookies?
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

2.4 Hvad cookies bruges til på vores website
Cookies anvendes til at føre statistik over hvor antallet af brugere samt oplysninger om køn, alder, geografi og interesser på vores brugere for at tilpasse indhold og annoncering herefter.

2.5 Gemius (trafikmåling)
Websites anvender cookies fra Gemius, der registrerer internetbrug på markedsniveau og på tværs af forskellige websites. Målingen overholder al lovgivning på området herunder persondataloven, ICC/ESOMAR International Code of Marketing and Social Research Practice, og videregiver ikke oplysninger om de enkelte personers internetadfærd men kun i samlet form. Se f.eks. fdim.dk/statistik

Gemius registrerer ikke personoplysninger, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilladelse hertil, hvilket sker i forbindelse med udfyldelse af spørgeskemaer. Læs mere om persondata i Gemius Audience.

Du kan fravælge at indgå i Gemius målingen her: http://optout.hit.gemius.pl/removeDK.php

2.6 Google Analytics (trafikmåling)
Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet. 

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

2.7 Annoncenetværk

Websitet anvender følgende annoncenetværk:

  • Google

Det er muligt at fravælge, at du indgår i en række annoncenetværk, der deler oplysninger på tværs af forskellige netværk. Du kan finde listen her: http://minecookies.org/fravalg

3. Oplysning om behandling af persondata hos Quooker Scandinavia A/S
Quooker Scandinavia A/S tager som dataansvarlig beskyttelsen af dine personoplysninger alvorligt.

Når vi behandler dine personoplysninger, har vi har vedtaget denne persondatapolitik for at fortælle om hvilke oplysninger vi indsamler om dig, og hvad vi bruger dem til. Vi informerer også om retsgrundlaget for vores behandling af dine personoplysninger og om de rettigheder, du har. Samtidig sikrer vi, at dine persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen.

Dataansvarlig for behandlingen af personoplysninger om dig er: Quooker Scandinavia A/S. Du kan finde oplysninger om, hvordan du kontakter os nederst i dette dokument.

Vi indsamler, behandler og opbevarer dine persondata til bestemte formål.

Vi indsamler og anvender oplysninger om dit navn, din adresse, telefon nr., e-mailadresse til anvendelse til følgende formål:

  • Opfylde en kontrakt
  • Nyhedsbreve
  • Levere en given vare, service eller rådgivning til dig
  • Retsgrundlaget for denne behandling er Databeskyttelsesforordnings art. 6, stk. 1 litra b
  • Vi anvender også dit navn og e-mail for i øvrigt at kunne komme i kontakt med dig

Herudover indsamler vi dine personoplysninger til brug for interne markedsundersøgelser, markedsføring og statistik.

Vi videregiver kun dine oplysninger i disse tilfælde.

Dine personoplysninger kan overlades til eksterne samarbejdspartnere, der behandler oplysningerne på vores vegne. Disse virksomheder er databehandlere og behandler kun data efter vores instruks. Databehandlerne må ikke anvende oplysningerne til andet formål end opfyldelse af aftalen og er underlagt tavshedspligt. Vi har indgået skriftlige databehandleraftaler med alle databehandlere, der behandler personoplysninger på vores vegne. Vi benytter ikke overførsel til 3. lande.

Dine personoplysninger (navn, adresse, telefon nummer og e-mail) gemmes. Vedr. service og garanti deles data med vores søsterselskab Quooker After Service A/S for at de kan udføre eventuelle serviceopgaver på dit udstyr og komme i kontakt med dig.

Derudover videregiver vi ikke dine oplysninger til tredjemand, medmindre vi ved lov eller myndighedspålæg måtte blive forpligtet hertil, eller vi har aftalt det med dig.

Vi sletter dine persondata, når de ikke længere er nødvendige.

Vi sletter dine persondata, når de ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som var grunden til vores indsamling. I disse tilfælde vil det være, når den indgående aftale er afsluttet.

Dokumentations og opbevaringskrav efter bogføringsloven indebærer, at vi mindst skal gemme eventuelle oplysninger om økonomiske transaktioner i 5 år.

Vi beskytter dine persondata og har interne regler om informationssikkerhed.

Vi har vedtaget interne regler om informationssikkerhed, som indeholder instrukser og foranstaltninger, der beskytter dine persondata mod at gå tabt eller blive ændret, og mod at uvedkommende får adgang eller kendskab til dem.

Dine rettigheder
Du har efter Databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig, herunder: 

  • Ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig.
  • Ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.
  • Ret til anmodning om at få slettet oplysninger om dig.
  • Ret til i visse tilfælde at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.
  • Ret til i visse tilfælde at gøre indsigelse mod vores eller lovlige behandling af dine personoplysninger.
  • Ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på.

Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

Har du spørgsmål?
Har du spørgsmål vedrørende vores behandling af dine persondata, eller ønsker du at gøre brug af en eller flere af dine rettigheder kan du kontakte:

Quooker Scandinavia A/S

Mesterlodden 42, 2820 Gentofte
CVR:2761357
Telefon nr.: 70252040
Mail: [email protected]
Website: quooker.dk