Spar energi

Med en Quooker bliver dit vandforbrug mindre og dit strømforbrug gør det samme, fordi du bruger mindre energi på at koge mindre vand.

Det fortæller filmen

Med en elkedel koger du tit mere vand end du behøver. Men med en Quooker kan du koge præcis den mængde vand, du har brug for. Det betyder, at mindre vand skal varmes op, og dermed sparer du også energi.

En Quooker har et lavt strømforbrug, når den er på standby. Det koster ganske lidt at have nem adgang til kogende vand.

Det skyldes den effektive isolering, som gør, at der næsten ikke er noget varmetab. Med en Quooker sparer du derfor både vand, strøm og penge.

Kort sagt

  • Beholderen med kogende vand bruger kun 10 watt i standby
  • CUBE køleenheden bruger kun 12 watt i standby
  • Til sammenligning bruger en WiFi-router cirka det samme

Energimærke A
Den højvakuum-teknologi til isolering, der benyttes i alle Quooker-beholdere, har udløst energimærke A. Beholderen til det kogende vand er isoleret med en patenteret teknologi, der gør varmetabet utroligt lavt. Til sammenligning har en elkedel et stort varmetab, og du koger typisk en masse vand, du aldrig bruger. Du skal således ikke have et særligt stort forbrug af kogende vand før standby-forbruget på en Quooker er tjent ind. 

Så lidt koster det at have en Quooker
En Quooker giver dig nem adgang til både kogende og afkølet vand. Det koster ca. 200 kr. om året (10 watt) i standby-forbrug at have 100 ˚C kogende vand tilgængeligt konstant. CUBE køleenhedens standby-forbrug svarer til ca. 240 kr. om året (12 watt).*

* Priserne er udregnet i 2021 med en kWh-pris på kr. 2,25.