Trade Marketing Koordinator og Produktspecialist

Er du en mester i at koordinere og styre udvikling af trade marketing materiale til forskellige kanaler? Sætter du en ære i at lære alt om ”dit produkt” og formidle det videre på en pædagogisk og letforståelig måde? Brænder du for, at detaljerne altid er i orden og har du bare en smule flair for teknik? Er du dygtig med en pen og har et godt grafisk øje? Så kan vi tilbyde dig en spændende stilling i en virksomhed i kraftig vækst og med et unikt brand af højeste kvalitet.

Quooker Skandinavien A/S søger en struktureret og selvstændig Trade Marketing Koordinator med flair for teknik til en varieret og spændende stilling, som du selv kan være med til at præge.

Du bliver en del af et dygtigt og specialiseret marketingteam på i alt 5 personer. Vi sætter barren højt, er engagerede og passionerede og hjælper hinanden. Og vi ser frem til, at du bliver en del af teamet.

 

Dine arbejdsopgaver:

Trade Marketing

Du vil stå for udvikling og koordinering af trade marketing materialer, som fx brochurer, promotionmateriale, strøgaver og messematerialer til både det danske og norske marked. Herunder kontakt til leverandører, pris og tilbuds-forhandling, styring af deadlines og kvalitetssikring af resultatet. Materialet skal anvendes hos vores forskellige kanaler – køkkenforhandlere, vvs’er, byggemarkeder og messer. Du får desuden ansvar for udvikling af demounits eller lign. shop-i-shop løsninger. Rejser til Norge for at besøge messer vil forekomme (max. 10 dage).

Vi sender løbende breve til vores forhandlere med nyheder fra de forskellige afdelinger. Du vil få ansvaret for at indsamle og koordinere disse, samt formulering, opsætning og udsendelse i mailchimp i tæt samarbejde med salgsafdelingen.

Du vil også supportere marketing co-branding aktiviteter herunder den løbende opfølgning, koordinering, præsentation og evaluering.

 

Produktspecialist

Du bliver en central person ift. lancering af nye produkter og ændringer til de eksisterende, og vil have en bred kontaktflade internt og til Global Product Manager på vores hovedkontor i Nederland. Vi vil oplære dig grundigt, og målet er, at du med tiden vil blive så dygtig til produkterne, at du kan hjælpe dine kolleger i kundeservice, salg og marketing med produktrelaterede spørgsmål. Heldigvis vil vores dygtige teknikere i Danmark, som har ansvaret for de tekniske installationsvejledninger kunne bistå dig med opgaven. Målet er også, at du vil være den, som har overblikket over alle produktrelaterede beskrivelser på website, brochurer, indlægssedler, skilte mv. I rollen som produktspecialist vil du også have ansvaret for udvikling af produktbrochurer, prislister og vejledninger til både Danmark og Norge.

 

Din profil:

 • Har erfaring med udvikling af tradematerialer, brochurer, POS, messematerialer mv. herunder tilbud og prisforhandling med leverandører – overholdelse af tidsfrister og kvalitetssikring.
 • Har erfaring fra en marketingafdeling i en virksomhed med tekniske produkter - vil være en fordel, men ikke et krav.
 • Er struktureret og kan lide at sætte opgaver og POS materialer i system.
 • Er detaljeorienteret og fanger hurtigt slåfejl, uforståelige formuleringer og forkerte fakta.
 • Har lettere teknisk ”snilde”, og kan formulere enkle og pædagogiske tekniske beskrivelser.
 • Kan bevare overblikket, tage ejerskab og følge dine projekter helt til dørs indenfor deadline.
 • Er en teamplayer, er løsningsorienteret og god til at samarbejde.
 • Er udadvendt, serviceminded og giver gerne en hånd med, når der er brug for det.
 • Har godt PC-kendskab og kan officepakken på brugerniveau. Kan du Photoshop og mailchimp vil det være en fordel, men ikke et krav.
 • Kan formulere dig professionelt og struktureret på dansk og engelsk i skrift og tale.
 • Har en mellemlang relevant uddannelse fx Akademi- eller diplomuddannelse i salg og markedsføring eller lign.

 

Vi tilbyder:

 • Et fuldtidsjob i en spændende og dynamisk arbejdsplads i en virksomhed i vækst.
 • En vigtig rolle i den nordiske marketingafdeling.
 • Et uformelt og åbent arbejdsmiljø med konstruktiv tone, rummelighed og godt humør.
 • Gode muligheder for personlig udvikling med kurser, gå-hjem møder og lign.
 • Månedsløn efter kvalifikationer inkl. pensionsordning.
 • Fokus på medarbejdertrivsel med massageordning, tilskud til fitness, sund frokostordning og hyggeligt socialt samvær.
 • En arbejdsplads på Quooker Skandinaviens hovedkontor på Mesterlodden i Gentofte.

 

Om os:

Quooker Skandinavien A/S er en selvstændig virksomhed, der har eneretten på distribution af Quooker i Skandinavien med et distributionsnet på over 1.300 forhandlere. Vi er en fleksibel organisation med over 60 medarbejdere, hvor der er højt til loftet og plads til at udfolde sit fulde potentiale. Vi er en virksomhed, der stiller store krav til kvalitet og kreativitet i alt, hvad vi foretager os. Det er årsagen til, at vi fortsætter vores flotte vækst. Vi har en klar ambition om at sælge det bedste produkt – og være den bedste samarbejdspartner for vores kunder. Intet mindre.

 

Spørgsmål og ansøgning

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Nordisk Marketingchef Anne Britt Nyegaard på tlf. 42 90 30 25. Send din ansøgning og CV til [email protected] senest fredag den 14. februar 2020. Vi indkalder løbende til samtaler, så send din ansøgning hurtigst mulig.