Quooker-hanen med fleksibel udtræksslange

Den fleksible slange på Flex er f.eks. praktisk, når du skal ud i alle hjørner af en stor vask. Udover varmt, koldt og 100 °C kogende vand kan Flex også levere afkølet vand med og uden brus, hvis du tilføjer en CUBE køleenhed. Hanen fås i tre forskellige overflader.

Flex (midlertidigt salgsstop indtil 4. kvartal 2021)


 • Praktisk fleksibel udtræksslange
 • Fås i Round design i flere overflader
 • Op til fem slags vand fra samme hane

 

 

 

De 5 oftest stillede spørgsmål om Flex (midlertidigt salgsstop indtil 4. kvartal 2021)

 • Kan CUBE køleenheden bruges med alle Quooker-haner?

  Ja, alle Quooker-haner, der sælges nu, er kompatible med CUBE køleenheden. Dvs. at hvis du køber en Quooker-hane med kogende vand, så kan du nu eller senere vælge at opgradere med CUBE, så hanen også kan give afkølet vand med og uden brus. Har du allerede en Quooker-hane og -beholder, som du vil tjekke om du kan bruge med CUBE, så kig på hanens og beholderens serienummer. Hvis der indgår W i serienummeret på dem begge, så kan de bruges med CUBE køleenheden.

 • Er betjeningen af det kogende vand børnesikret?

  Ja, hanen er sikret mod små pilfingre og du kommer heller ikke selv til at aktivere det kogende vand ved en fejl. Aktivering af det kogende vand sker via tryk-drej-grebet på hanen, hvor der skal trykkes ned to gange hurtigt efter hinanden hvorefter grebet skal drejes mod uret. En Quooker-hane er desuden en mere børnesikker løsning sammenlignet med elkedler, som kan vælte og skolde et barn hvis det f.eks. griber fat i ledningen. Quooker-hanen vælter ikke og der skal en ganske bestemt bevægelse til for at tænde for det kogende vand.

 • Kan man også få alm. varmt vand fra en Quooker-beholder?

  Ja, hvis du vælger den rigtige beholder. Har du ikke varmt vand tilgængeligt eller venter du længe på at det varme vand når frem til hanen, så skal du vælge en COMBI eller COMBI+ beholder. De kan nemlig give dig varmt vand, foruden det kogende.

  COMBI er til dig, der slet ikke har varmt vand tilgængeligt ved hanen. Her blandes kogende vand med koldt vand, så du får vand på ca. 50-60 °C

  COMBI+ er til dig, der venter længe på det varme vand. Her tilsættes kogende vand til vandet fra varmtvandsforsyningen i det omfang det er nødvendigt. Tilførslen af kogende vand stopper når det varme vand opnår en tilstrækkelig temperatur uden hjælp fra Quooker-beholderen.

 • Kan Quooker installeres i både nye og eksisterende køkkener?

  Ja, du kan sagtens tilføje en Quooker i det køkken, du allerede har. Quooker-haner har standardmål og passer derfor sandsynligvis i hullet i bordpladen/vasken fra din gamle hane. Udover hanen skal der være plads til beholderen med kogende vand og evt. også CUBE køleenheden, hvis du også ønsker denne. Begge stilles normalt i køkkenskabet under vasken, men kan også stå i skabet ved siden af. Den almindelige kogende beholder har en diameter på kun 15 cm og kan nemt passes ind i de fleste køkkenskabe, mens CUBE kræver lidt mere plads. Bygger du nyt køkken, kan du med fordel tænke Quooker ind fra start, men det er altså også nemt at installere Quooker i et eksisterende køkken.

 • Hvorfor er leveringen af Quooker Flex udsat?

  Quooker har et midlertidigt salgsstop på Flex-hanen indtil 4. kvartal 2021.

   

  Flex-serien forhandles over hele Europa. På grund af et særligt dansk krav til godkendelse af produkter i kontakt med drikkevand, har vi igangsat en godkendelsesproces sammen med det danske uafhængige testinstitut Eurofins, og det er denne godkendelsesproces, som desværre trækker ud, hvorfor leveringen af Flex først forventes at kunne genoptages i 4. kvartal 2021.

   

  Hos Quooker står vi 100 procent inde for sikkerheden og kvaliteten af vores produkter. Alle komponenter og materialer er testet og dokumenteret i forhold til de danske krav til produkter i kontakt med drikkevand. Ligeledes har alle komponenter og materialer de nødvendige certifikater for materialer, der er i kontakt med drikkevand, så vi kan garantere, at Flex-serien er sikker og ikke udgør nogen form for sundhedsrisiko.

   

  Quooker afventer udelukkende at Bolig- og Planstyrelsen udsteder en godkendelse på baggrund af den dokumentation som er indhentet og evalueret af det danske uafhængige testinstitut Eurofins.

   

  Det er vigtigt for os at understrege, at der ikke er nogen form for sikkerheds- eller sundhedsrisiko forbundet med Flex-hanen.

   

  Har du allerede en ordre på Flex og vil vide mere, så kontakt din forhandler.

 • Krom
 • Rustfrit stål
 • Black

Hvilken version passer dig?

Hanen fås i krom, rustfritstål stål og sort og kan kombineres med alle vores beholdere.