Om Quooker

Siden 1970 hvor Henri Peteri opfandt Quooker, har fokus været at producere og levere innovative produkter i en uovertruffen kvalitet, som gør hverdagen lidt nemmere.

Da ingeniør Henri Peteri i 1970 blev involveret i udviklingen af minutsuppe for en international fødevarekoncern, indså han hurtigt, at minut-suppe aldrig kan være klar på et minut, med mindre man altid har kogende vand lige ved hånden.

Fra da af kunne han ikke længere slippe ideen. Han forlod koncernen og begyndte derhjemme i kælderen at udvikle et apparat til direkte aftapning af kogende vand.

Mange prototyper, design, tilbageslag, tvivlstilfælde og tekniske forandringer senere, er der nu produceret over en million Quooker-haner, vi har mere end 1.300 forhandlere i Skandinavien, og Quooker er etableret i bl.a. Nederland, Tyskland, Storbritannien, Belgien, Luxembourg, UAE, Schweiz, Israel og Hong Kong foruden Norge, Sverige og Danmark.

Job hos Quooker

Quooker Skandinavien A/S er en selvstændig virksomhed, der har eneretten på distribution af Quooker-produkter i Skandinavien med et distributionsnet på over 1.300 forhandlere.

Vi er en fleksibel organisation med over 100 medarbejdere, hvor der er højt til loftet og plads til at udfolde sit fulde potentiale.

Vi er en virksomhed, der stiller store krav til kvalitet og kreativitet i alt, hvad vi foretager os. Det er årsagen til, at vi fortsætter vores flotte vækst.

Vi har en klar ambition om at sælge det bedste produkt – og være den bedste samarbejdspartner for vores kunder. Intet mindre.

Dyk ned i historien om Quooker

Fra en brillant idé til international succes. Henri Peteri og sønnerne Niels og Walters iværksætterhistorie, er både sjov og spændende.

Bæredygtighed og Quooker

Med en Quooker-hane får du et bæredygtigt produkt, der kan vare i mange år fremover.

Bæredygtighed er også en nøgleværdi på vores hovedkontor og fabrik i Nederland, hvor 900 solcelle-paneler på taget dækker bygningens samlede energibehov, hvilket bidrager til at reducere den samlede CO₂ udledning.

Med afsæt i tanken om bæredygtighed, har vi udviklet servicekonceptet "SWOP", hvor vi bytter, renoverer og genbruger Quooker-beholderne, når de eksempelvis kalker til. Det er nemt for dig som kunde og godt for miljøet.

Quooker Skandinavien A/S CVR-nummer: 27671357