Om Quooker

Siden 1970 hvor Henri Peteri opfandt Quooker, har fokus været at producere og levere innovative produkter i en uovertruffen kvalitet, som gør hverdagen lidt nemmere.

Da ingeniør Henri Peteri i 1970 blev involveret i udviklingen af minutsuppe for en international fødevarekoncern, indså han hurtigt, at minut-suppe aldrig kan være klar på et minut, med mindre man altid har kogende vand lige ved hånden. Fra da af kunne han ikke længere slippe ideen. Han forlod koncernen og begyndte derhjemme i kælderen at udvikle et apparat til direkte aftapning af kogende vand.

Mange prototyper, design, tilbageslag, tvivlstilfælde og tekniske forandringer senere, er der nu produceret over en million Quooker-haner, vi har mere end 1.300 forhandlere i Skandinavien, og Quooker er etableret i Nederland, Tyskland, Storbritannien, Belgien, Luxembourg, UAE, Schweiz, Israel og Hong Kong foruden Norge, Sverige og Danmark.

Job hos Quooker

Quooker Skandinavien A/S er en selvstændig virksomhed, der har eneretten på distribution af Quooker i Skandinavien med et distributionsnet på over 1.300 forhandlere. Vi er en fleksibel organisation med knap 100 medarbejdere, hvor der er højt til loftet og plads til at udfolde sit fulde potentiale. Vi er en virksomhed, der stiller store krav til kvalitet og kreativitet i alt, hvad vi foretager os. Det er årsagen til, at vi fortsætter vores flotte vækst. Vi har en klar ambition om at sælge det bedste produkt – og være den bedste samarbejdspartner for vores kunder. Intet mindre.

Dyk ned i historien om Quooker

Fra en brillant idé til international succes. Henri Peteri og sønnerne Niels og Walters iværksætterhistorie, er både sjov og spændende.

Bæredygtighed og Quooker

Med en Quooker-hane får du et bæredygtigt produkt, der kan vare i mange år fremover. Hos Quooker stræber vi efter bæredygtighed i alt hvad vi foretager os, og det gælder ikke kun i forbindelse med udvikling af vores produkt, men også respekten for vores miljø og menneskerne i vores omgivelser.

På hovedkontoret i Holland, hvor alle Quooker-produkterne fremstilles, har man i forbindelse med opførelsen af en ny bygning i 2016, tilføjet 900 solcelle paneler på taget af bygningen. Solcellerne dækker bygningens samlede behov for energi og bidrager dermed til at reducere virksomhedens CO₂ udledning.

Bæredygtighed er en nøgleværdi på vores hovedkontor og fabrik i Holland, men de samme værdier gør sig gældende for Quooker Skandinavien. Med netop afsæt i tanken om bæredygtighed, har vi derfor udviklet servicekonceptet "SWOP", hvor vi bytter, renoverer og genbruger Quooker-beholderne. Udover at det er godt for miljøet, betyder det også, at kunderne ikke behøver at undvære deres Quooker, når den hvert 3.-5. år skal afkalkes.

Quooker Skandinavien A/S CVR-nummer: 27671357