Separat kogende vandhane

Nordic Single Tap er en separat kogende vandhane, som kan reguleres op og ned i højden. Du kan altså placere en høj gryde stabilt på køkkenbordet og justere Quooker-hanen derefter. Single Taps kan kombineres med dit eksisterende blandingsbatteri, hvis du ikke ønsker at udskifte dette, men samtidig ønsker kogende vand. Hanen fås i forskellige overflader.

Nordic Round single tap


 • Supplement til dit alm. blandingsbatteri
 • Slankt design, fås i mange overflader
 • Hanen kan reguleres op og ned i højden

 

De 5 oftest stillede spørgsmål om Nordic Round single tap

 • Kan jeg få et blandingsbatteri der matcher en Single Tap?

  Ja, Nordic Single Taps fås som del af et sæt med et blandingsbatteri i samme design. Som sæt hedder de Twintaps i stedet for Single Taps. Du kan altså godt få en vandhane med alm. varmt og koldt vand i samme design som den kogende vandhane, hvis du ønsker to separate men matchende haner. Ønsker du derimod at samle det hele i én hane, skal du i stedet kigge på vores Flex- eller Fusion-haner.

 • Kan CUBE køleenheden bruges med alle Quooker-haner?

  Ja, alle Quooker-haner, der sælges nu, er kompatible med CUBE køleenheden. Dvs. at hvis du køber en Quooker-hane med kogende vand, så kan du nu eller senere vælge at opgradere med CUBE, så hanen også kan give afkølet vand med og uden brus. Har du allerede en Quooker-hane og -beholder, som du vil tjekke om du kan bruge med CUBE, så kig på hanens og beholderens serienummer. Hvis der indgår W i serienummeret på dem begge, så kan de bruges med CUBE køleenheden.

 • Er betjeningen af det kogende vand børnesikret?

  Ja, hanen er sikret mod små pilfingre og du kommer heller ikke selv til at aktivere det kogende vand ved en fejl. Aktivering af det kogende vand sker via tryk-drej-grebet på hanen, hvor der skal trykkes ned to gange hurtigt efter hinanden hvorefter grebet skal drejes mod uret. En Quooker-hane er desuden en mere børnesikker løsning sammenlignet med elkedler, som kan vælte og skolde et barn hvis det f.eks. griber fat i ledningen. Quooker-hanen vælter ikke og der skal en ganske bestemt bevægelse til for at tænde for det kogende vand.

 • Kan man også få alm. varmt vand fra en Quooker-beholder?

  Ja, hvis du vælger den rigtige beholder. Har du ikke varmt vand tilgængeligt eller venter du længe på at det varme vand når frem til hanen, så skal du vælge en COMBI eller COMBI+ beholder. De kan nemlig give dig varmt vand, foruden det kogende.

  COMBI er til dig, der slet ikke har varmt vand tilgængeligt ved hanen. Her blandes kogende vand med koldt vand, så du får vand på ca. 50-60 °C

  COMBI+ er til dig, der venter længe på det varme vand. Her tilsættes kogende vand til vandet fra varmtvandsforsyningen i det omfang det er nødvendigt. Tilførslen af kogende vand stopper når det varme vand opnår en tilstrækkelig temperatur uden hjælp fra Quooker-beholderen.

 • Kan Quooker installeres i både nye og eksisterende køkkener?

  Ja, du kan sagtens tilføje en Quooker i det køkken, du allerede har. Quooker-haner har standardmål og passer derfor sandsynligvis i hullet i bordpladen/vasken fra din gamle hane. Udover hanen skal der være plads til beholderen med kogende vand og evt. også CUBE køleenheden, hvis du også ønsker denne. Begge stilles normalt i køkkenskabet under vasken, men kan også stå i skabet ved siden af. Den almindelige kogende beholder har en diameter på kun 15 cm og kan nemt passes ind i de fleste køkkenskabe, mens CUBE kræver lidt mere plads. Bygger du nyt køkken, kan du med fordel tænke Quooker ind fra start, men det er altså også nemt at installere Quooker i et eksisterende køkken.

 • Rustfrit stål
 • Krom

Hvilken version passer dig?

Hanen fås i forskellige overflader og kan kombineres med alle vores beholdere.