Couscous-salat med Quooker

Denne simple couscous-salat kan både bruges som vegetarisk hovedret eller som sund og mættende tilbehør. 

For en endnu sundere version, kan man vælge at bruge en grov couscous. Couscous-salaten tager kun så lang tid, som det tager dig at hakke ingredienserne.

Quooker anvendes til: Koge couscous, rengøre skærebræt og kniv

Ingredienser

100 g couscous
2 spsk. olivenolie
½ tsk salt
50 g cherrytomater
50 g agurker
½ peberfrugt
50 g edamamebønner
50 g fetaost

Servering: Frisk basilikum

Fremgangsmåde

Kom couscous i en skål eller dyb tallerken, og hæld kogende vand over. Tilsæt olivenolie og salt, og lad den trække i 10 minutter. Rør rundt i couscoussen med en gaffel, så den løsner sig.

Prøv også vores hyldeblomst-te, som du nemt og hurtigt kan lave med hjælp fra Quooker-hanen.

Skræl agurken, flæk den på langs, skrab kernerne ud med en teske, og skær den i tynde skiver. Halver cherrytomaterne, og skær peberfrugten i tern. Vend det hele i couscoussen sammen med feta og edamamebønner. Pynt med frisk basilikum.

Du kan se alle vores opskriftsvideoer på Quookers YouTube-kanal.