Administrative og idérige salgs- og kundekonsulenter

Vi vækster – og har dejlig meget at lave – og vi skal derfor udvide vores team med yderligere 2 kolleger! Vil du med på vores vækst- og udviklingsrejse, så vores forretning og processer hele tiden bliver smartere, hurtigere og bedre?

”Vores medarbejdere skal udvikle sig med os. Der er plads til dine gode ideer og med en god blanding af rutine- og udviklingsopgaver sikrer vi, at du vokser fagligt. Og så bliver du en del af et socialt miljø, hvor vi stadig mærker entreprenørånden, fejrer vores succeser og gør meget ud af fællesskabet,” fortæller teamleder Lene Cardel.

Bliv en del af succeshistorien

I 1970 indså Henri Peteri, at minut-suppe aldrig kan være klar på et minut, med mindre man altid har et apparat til direkte aftapning af kogende vand. Mange prototyper, design, tilbageslag, tvivlstilfælde og tekniske forandringer senere, producerer og sælger vi nu titusindvis af Quooker-haner hvert år.

”Du bliver en del af Salg- og Ordrekontoret på 5 kolleger på vores kontor i Rødovre. Vi sikrer, at vores kunder får de rigtige varer og god rådgivning og service. Og der er stadig stigende interesse for produktet, så entreprenørånden lever i bedste velgående,” fortæller Lene.

Spil en vigtig rolle i vores mission

Vi stiller store krav til kvalitet og kreativitet i alt, hvad vi foretager os. Derfor fortsætter vi vores vækst, og vi vil sælge det bedste produkt – og være den bedste samarbejdspartner for vores kunder.

Du kommer til at spille en central rolle i denne mission, når du dagligt besvarer telefoniske og skriftlige henvendelser fra danske, svenske og norske køkkenforhandlere, VVS'ere og forbrugere. Det drejer sig primært om ordreoptag, produkt- og prisspørgsmål, oprettelse og vedligehold af kunder samt fakturahenvendelser.

Du får også udviklingsopgaver

En del af dit job er også udviklingsorienteret. Fordi vi vokser, skal vi hele tiden have smartere processer, så vi kan matche efterspørgslen. Her får du mulighed for at spille ind med dine ideer og dermed have en direkte indflydelse på vores succes.

”Hos os er der plads til nytænkning og vi lader os gerne overraske af hinanden. Vi er dygtige til videndeling, og du får en grundig oplæring, så du kender vores produkter og processer. På den måde kan du være med til at udvikle vores Salgs-og Ordreafdeling og dine egne kompetencer yderligere,” siger Lene.

Vil du med på vores rejse?

  • Måske har du erfaring med telefonisk kundeservice og kan formidle salg gennem røret, men det kan også være, du har brancheerfaring og nu gerne vil arbejde administrativt med vores produkt.
  • Du har erfaring med Navision, CRM og Office-pakken.
  • Du kan lide at sætte dig ind i de tekniske detaljer i produktet.
  • Du taler flydende dansk og kan begå dig på svensk, norsk og engelsk.

”Vi har et godt socialt miljø, så det skal du ønske at bidrage til. Og så er det vigtigt, at du kan prioritere, når vi i perioder har travlt,” slutter Lene.

Er vi dine nye kolleger?

Så send dit CV og din ansøgning via Jobindex senest d. 17.09.2021. Vi indkalder løbende til samtale.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Teamleder Lene Cardel på telefon 7174 2766.

Vi ser frem til at lære dig bedre at kende.