Servicetekniker

Quooker Skandinavien A/S i Gentofte søger en kompetent og engageret medarbejder til at indgå i vores aftersales team. Vi sætter barren højt og stræber efter at levere det bedste produkt i kategorien - og matche det med en service, der ligeledes sætter standarden. Siden starten for 15 år siden har vi oplevet konstant vækst, så du træder ind i en dynamisk virksomhed, der stadig har appetit på at forbedre sig og vokse. Vi forventer derfor, at du har samme drive og ikke mindst lyst til at udvikle dig – og Quooker Skandinavien’s service.

Jobbet

Som kørende tekniker for Quooker i Jylland, vil du indgå i et teknikerteam på 8 personer og få en bred palette af arbejdsopgaver, der dækker over: Installationer, ombytninger, reparationer og præventivt service. Arbejdet udføres både i private hjem og hos vores erhvervskunder.

Alt administrativt arbejde foregår på din Surface pad, via DYN365 (Fieldservice Mobile) og NAV.
Dit geografiske område vil afhænge af din bopæl, og dine besøg vil være booket 4-8 dage frem i tiden.

Vi ønsker desuden at arbejde med ”jobrotation”. Vi anser det for vigtigt, at du prøver at udføre det arbejde, dine kollegaer har ansvaret for i det daglige. Det betyder, at du skal være fleksibel og indstillet på at prøve andre arbejdsområder i kortere perioder.

Kvalifikationer

Du har formentlig en baggrund inden for mekanik/el-teknik og gerne erfaring med selvstændigt servicearbejde fra en lignende stilling. Vigtigst er, at du er god med hænderne og har en god teknisk forståelse.

Som person forventer vi, at du:

  • Er serviceminded til fingerspidserne - du er drevet af tilfredse kunder!
  • Har stor ansvarsfølelse og kan arbejde selvstændigt.
  • Kan lide at arbejde i et dynamisk miljø- hvor vi stiller krav til hinanden.
  • Sætter en ære i at afslutte dine opgaver og overholde deadlines.

Vi tilbyder

  • Konkurrencedygtige betingelser og ansættelse på funktionærlignende vilkår.
  • Bonusordning.
  • Jævnlige arrangementer og aktiviteter, hvor alle kan være med. Måske du vil med på fredagsbar, ud at klatre, eller hvad med en tur på mountainbike i skoven?.
  • Grundig produktoplæring; vi udarbejder en introplan, som sikrer at du kommer hele vejen rundt om firmaet og vores produkter.
  • Højt engagerede kollegaer, der er dygtige til at vidensdele og løfte i flok. Fokus på personlig udvikling og plads til at vokse. Hos os er det er en selvfølge, at hvis du kan, så får du plads og lov.

Der stilles en gulplade servicebil til rådighed med værktøj, udstyr, arbejdstøj, mobiltelefon samt iPad.

Ansøgning

Søg jobbet via Jobindex


Quooker Skandinavien A/S er en selvstændig virksomhed, der har eneretten på distribution af Quooker i Skandinavien med et distributionsnet på over 1.300 forhandlere. Vi er en fleksibel organisation med over 60 medarbejdere, hvor der er højt til loftet og plads til at udfolde sit fulde potentiale. Vi er en virksomhed, der stiller store krav til kvalitet og kreativitet i alt, hvad vi foretager os. Det er årsagen til, at vi fortsætter vores flotte vækst. Vi har en klar ambition om at sælge det bedste produkt – og være den bedste samarbejdspartner for vores kunder. Intet mindre.