<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src=https://ct.pinterest.com/v3/?event=init&tid=2612637445780&pd[em]=<hashed_email_address>&noscript=1 />

En Quooker er sikker

Patenteret og certificeret

Du kan føle dig helt tryg med en Quooker installeret i dit køkken.Quooker vandhaner er resultatet af mere end 50 års udvikling, og der er solgt over en million Quooker-haner verden over.
Det er der en række gode grunde til.

Der er  fx ingen lange ledninger at hive i, og ingenting du kan tabe på gulvet. Den kogende vandstråle kan kun aktiveres med et børnesikret 'tryk-tryk-drej'-greb, og vandhanen er isoleret, så du ikke kan brænde dig på den.
Desuden blandes vandstrålen med luft, så skulle du komme til at strejfe strålen, kan du nå at få hånden væk igen inden du bliver skoldet.
En Quooker er sikker - bare spørg en Quooker-ejer.

4 trygge grunde

Betjeningsgrebet er børnesikret
Det kogende vand i Quooker-hanen kan kun aktiveres med det børnesikrede betjeningsgreb. Det kræver en koordineret tryk-tryk-drej bevægelse, så hverken lille eller stor ved et uheld kan tænde for det kogende vand.

Vandstrålen er ikke massiv
Det kogende vand kommer ikke ud i en massiv stråle, men blandes med luft. Det mindsker risikoen for forbrændinger, fordi dråber af kogende vand ikke forårsager forbrændinger på samme måde som en massiv stråle. Det betyder, at du har tid til at reagere, før du skulle blive forbrændt.

Hanen bliver ikke brændende varm
Hanerøret er isoleret, så du ikke kan brænde dig på det. Selvom der kommer kogende vand ud af hanen, er det ikke noget problem at tage fat i hanerøret for at dreje hanen. 

Hanen er fastmonteret

I modsætning til en kedel eller gryde er en Quooker fastgjort til bordpladen eller køkkenvasken, så den ikke kan vælte. Dette beskytter dig mod skoldningsulykker, der kan opstå, hvis et barn trækker i ledningen til en kedel.