<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src=https://ct.pinterest.com/v3/?event=init&tid=2612637445780&pd[em]=<hashed_email_address>&noscript=1 />

Spar vand

Farvel til plastikflasker

Med CUBE slipper du for at bruge energi og plads på at nedkøle sodavand og danskvand i køleskabet. I stedet kan du servere hjemmelavet sodavand og danskvand direkte fra hanen.

Når du har lyst til et glas koldt vand, lader du måske vandet løbe, indtil det er helt koldt. Det kan koste mange liter vand om dagen. Med CUBE har du afkølet vand med eller uden brus med det samme.

Hver CO2-flaske giver dig ca. 60 liter vand med brus. Det kan blive til mange plastikflasker, som du sparer miljøet for. Vand med brus kræver i stedet CO2-flasker, som vi genopfylder og genbruger.

Farvel til vandspild

De fleste elkedler kræver, at du påfylder minimum en halv liter vand til kogning, også selvom du kun skal bruge vand til én kop instant kaffe. Det er spild af vand, og det kan undgås med en Quooker-hane, hvor du tapper nøjagtig den mængde vand, du har brug for.

Mange venter længe på det almindelige varme vand. Det sker typisk når der er langt til varmtvandsbeholderen. Her har Quooker også en løsning, der sparer dig for både tid og vand. Vores COMBI+ beholder blander kogende vand med koldt vand, så du omgående kan tappe varmt vand.