- 1 pakke nudler
- 1 æg
- 1 bundt koriander
- 2 spsk. mørk miso
- 2-3 spsk. grøntsagsbouillon
- 1 stk. lime
- ½ dl edamamebønner
- 8 stk. grønne bønner
- 1 bundt forårsløg
- 1 pakke svampe
- 1 stk. rød chili
- 1-2 dl mørk tamari soya
- 1 stk. løg
- Hak løg og evt. chili meget fint
- Skræl, og riv ingefær, og steg det hele i bunden af en gryde med lidt kokosolie eller sesamolie i cirka tre minutter
- Tilsæt 1 liter vand til gryden, kom miso og grøntsagsbouillon i, og lad suppen koge op. Smag den til med soya, og lidt sesamolie
- Tilsæt nudler, og lad dem koge med
- Kog æg i en anden kasserolle i 7-8 minutter, så det bliver let smilende
- Hak koriander og forårsløg og snit svampe og gulerødder
- Hæld edamamebønnerne i en skål, og overhæld dem med kogende vand, hvis de er frosne
- Fordel suppen med nudler i dybe skåle, og pynt med svampe og bønner
- Halvér æggene, og pynt suppen med to halve æg på toppen
- Drys med forårsløg, koriander og evt. resten af chilien, hvis du kan lide en stærk ramen
- Dryp lidt limesaft og sesamolie over retten og servér den varm