- 2 pakker forkogte nudler (eller 150g glasnudler)
- 200g skinke eller kylling i tynde strimler
- 75g sugar snaps
- 1 rød peber
- 1 lille porre
- 1 pakke enoki svampe
- 75g bønnespirer
- 0,5 broccoli
- mynte og koriander
- 4 spsk koncentreret hønsebouillon (svarende til cirka 1,5-2 liter vand)
- soya
- 1 spsk sesamolie, 2 spsk fiskesauce, 1 tsk tabasco (eller lignende chili)
- Brug gerne forkogte nudler, så er du sikker på at de når at tilberedes, da de bare skal varmes op
- Hvis du bruger almindelige nudler, skal de lige koges først
- Man kan bruge de fleste grøntsager, sørg blot for at de bliver skåret i tynde strimler/små stykker,
- Jo hårdere grøntsag, jo mindre stykker
- I opskriften bruges et flydende koncentrat af fond, i stedet for bouillonterning eller pulver
- Følg anvisningen på pakken, så det passer til mængden af vand, som du kan have i glasset
- Fordel nudlerne i bunden af store sylteglas
- Top med tynde skiver kød, sugarsnaps, peberfrugt, porre, broccoli og enoki-svampe
- Alt skåret i tynde skiver eller strimler, så tilberedes de hurtigeres
- Afslut med bønnespirer og friske urter
- Rør hønsebouillon sammen med soya, sesamolie, fiskesauce og tabasco.
- Fordel i 4 små beholdere
- Når kopnudlerne skal indtages, skal ’suppekoncentratet’ blot hældes over og kogende vand tilsættes
- Lad det trække et par minutter før det spises