- 1 stort løg, 2 fed hvidløg, 1 chili
- 250g stegt medister
- 150g cherrytomater
- 1 spsk ras el hanout krydderiblanding
- 1 spsk tomatpuré
- 2 dl hønsefond
- 300g tørret couscous
- 150g ekstra fine ærter
- 4 spsk finthakket persille, 4 spsk finthakket mynte
- 2 spsk olivenolie
- 40g usaltede pistacienødder (erstat eventuelt med andre nødder)
- Frisk koriander og mynte
- Chilisauce
- 2dl neutral yoghurt
- Kom kogende vand over din couscous, lad den stå i 10 minutter
- Skær løg, hvidløg og chili i tynde strimler og svits let på en pande
- Skær medister i skiver og kom i sammen med halverede tomater og steg 2-3 minutter
- Tilsæt krydderierne sammen med tomatpuré og rist det let
- Tilsæt hønsefond og lad det det koge sammen. Smag til med salt og peber
- Kom couscous, frosne ærter og lidt salt i en skål. Kom kogende vand over til det dækker med 1,5cm
- Lad det trække 8-10 minutter
- Vend olie, finthakkede urter og nødder i
- Du kan supplere med flere grøntsager, nødder, urter og tørrede frugter
- Serveres med pølsegryden og top med urter, chili og yoghurt