- 100 g shiitake svampe
- 1 kyllingebryst, i tynde skiver
- salt
- 2 fed hvidløg, fint revet
- 1 spsk. revet ingefær
- 3 spsk. mørk miso
- 2 spsk. soja
- 1 tsk. sesamolie og olie til stegning
- 6 dl kogende vand
- 200 g kogte udonnudler
- ¼ kinakål, snittet
- 2 smilende æg
- lidt snittede forårsløg
- ristet sesam
- Steg svampe og kylling i olie i en varm wok
- Svampene skal være gyldne og kyllingen gennemstegt
- Krydr med salt og peber
- Kom hvidløg og ingefær ved og lad det sauterer med, men uden at det tager farve
- Fyld miso, soja og sesamolie i en smuk kande der kan tåle varme
- Fyld den med ca. 6 dl kogende vand og rør misoen ud det varme vand. Smag til
- Fyld svampe, nudler, kylling og snittet kål i store skåle
- Hæld den varme suppe over og top med æg, forårsløg og sesam
- Servér straks gerne med chiliolioe til