- 300 g tynde risnudler
- 300 g store pillede rejer
- 6 spsk. fiskesauce
- 4 spsk. sukker
- 4 limefrugter
- ½ rød (eller evt. grøn) spidskål
- 3 gulerødder
- ½ bdt. koriander
- 1 chilipeber
- 1 lille rødløg
- 100 g cherrytomater
- 1/2 agurk
- Salt, peber, olie
- Udblød risnudlerne i kogende vand fra din Quooker, til de er møre
- Hæld vandet fra, og lad dem dryppe af
- Sautér rejerne i olie på en pande, til de er gennemstegte
- Krydr dem med salt og peber
- Bland fiskesauce, sukker og limesaft i en skål og rør til sukkeret er opløst
- Snit spidskål fint, skræl gulerødder og skær dem i tynde stave
- Hak koriander og snit chili
- Pil, halvér og snit rødløget fint
- Halvér cherrytomaterne og lav aflange agurkestrimler med en kartoffelskræller
- Anret nudler, rejer, grøntsager og urter i en skål, og vend dressingen i ved bordet